کیان رنجبر
مواد لازم برای 4 نفر
ران چرخکرده گوساله 250 گرم
سردست چرخکرده گوساله 150 گرم
پیاز رنده کرده و آب گرفته 50 گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
آویشن 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز یک دوم قاشق چایخوری
زیره سیاه یک دوم قاشق چایخوری
روغن زیتون 30 گرم
خامه 100 میلی لیتر
پنیر چدار 200 گرم
فلفل سفید به میزان لازم
نان همبرگر 4 عدد
کاهو به میزان دلخواه
پاستا پنه پخته به میزان لازم
روش تهیه پاستا برگر
گوشتها، پیاز، نمک، فلفل، آویشن، فلفل قرمز و زیره را در کاسه مناسبی بریزید و ورز دهید تا انسجام پیدا کند.
آن گاه روغن زیتون را بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس گوشت را یک ساعت استراحت دهید.
حالا هربار 100 گرم از گوشت را بردارید و به شکل برگر فرم داده و آن را تفت دهید.
اینک خامه را روی حرارت ملایم قرار دهید و پیوسته هم بزنید.
پنیر و فلفل سفید را نیز کم کم اضافه کرده و بعد از چند دقیقه شعله را خاموش کنید.
حالا هریک از نانها را با اندکی کاهو، برگر و قدری پاستا پر کنید و از سس فراهم کرده رویش بریزید.
یادآوری
در صورت تمایل همبرگر را با اندکی پاپریکا و یا مخلفات دیگر بیارائید.
منبع: شور و شیرین