اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 8-10 نفر
فیلۀ گوشت گوساله یک کیلوگرم
روغن زیتون به میزان لازم
پیازچه 2 کیلوگرم
سیر رنده کرده 2 حبه
نمک و فلفل به میزان لازم
سس سویا به میزان لازم
روش تهیه خوراک گوشت و پیازچه
فیله را به شکل نوارهای باریک خرد کنید.
آن گاه قدری روغن زیتون در تابه بریزید و فیله را در روغن تفت دهید تا برشته شود.
سپس پیازچه را نیز در ابعاد حدود 5 سانتیمتر خرد کنید و در تابۀ مناسبی با قدری روغن به مدت 2 دقیقه تفت دهید.
اینک پیازچه، سیر، نمک، فلفل و فیله را مخلوط کنید و سس سویا را بیفزائید و مجددا روی حرارت قرار دهید و حدود 10 دقیقه اجازه دهید تا خوراک بپزد.
حالا خوراک را در ظرف مناسبی بکشید و سرو نمائید.
یادآوری
با توجه به اینکه سس سویا نمک دارد در ریختن نمک به خوراک دقت نمائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
خوراک لوبیا مکزیکی
خوراک قیمه ریزه
کتاب انواع خوراک با قارچ