Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 خرداد 1399 - 02:16

16
بهمن
خوراک گوشت و پیازچه

خوراک گوشت و پیازچه

فیله را به شکل نوارهای باریک خرد کنید. آن گاه قدری روغن زیتون در تابه بریزید و فیله را در روغن تفت دهید تا برشته شود. سپس پیازچه را نیز در ابعاد حدود 5 سانتیمتر خرد کنید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 8-10 نفر 

فیلۀ گوشت گوساله               یک کیلوگرم

روغن زیتون                           به میزان لازم

پیازچه                                  2 کیلوگرم

سیر رنده کرده                       2 حبه

نمک و فلفل                          به میزان لازم

سس سویا                           به میزان لازم

روش‌ تهیه خوراک گوشت و پیازچه 

فیله را به شکل نوارهای باریک خرد کنید.

آن گاه قدری روغن زیتون در تابه بریزید و فیله را در روغن تفت دهید تا برشته شود.

سپس پیازچه را نیز در ابعاد حدود 5 سانتیمتر خرد کنید و در تابۀ مناسبی با قدری روغن به مدت 2 دقیقه تفت دهید.

اینک پیازچه، سیر، نمک، فلفل و فیله را مخلوط کنید و سس سویا را بیفزائید و مجددا روی حرارت قرار دهید و حدود 10 دقیقه اجازه دهید تا خوراک بپزد.

حالا خوراک را در ظرف مناسبی بکشید و سرو نمائید. 

یادآوری

با توجه به اینکه سس سویا نمک دارد در ریختن نمک به خوراک دقت نمائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

خوراک لوبیا مکزیکی

خوراک قیمه ریزه

کتاب انواع خوراک با قارچ

 

برچسب ها: آشپزی، خوراک گوشت، آشپزباشی، آموزش خوراک، زندگی آنلاین، دستور تهیه خوراک، شور و شیرین، خوراک گوشت و پیازچه، خوراک پیازچه تعداد بازديد: 270 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز