Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 16:26

20
اسفند
کوفته ریزه

کوفته ریزه

پیازداغ، زردچوبه و رب گوجه‌فرنگی را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و یک دقیقه تفت دهید. آن‌گاه به میزان لازم آب بریزید و اجازه دهید تا سس بجوش آید.

حسن میرزایی

 

موادلازم برای 6-8 نفر 

پیاز سرخکرده                        2 قاشق سوپخوری

زردچوبه                                1 قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی                     2 قاشق سوپخوری

گوشت چرخکرده                     1 کیلو گرم

برنج نیم دانه                          100 گرم

آرد گندم                                50 گرم

نمک و فلفل                           به میزان لازم

سیب زمینی                          2 عدد

روش تهیه کوفته ریزه 

پیازداغ، زردچوبه و رب گوجه‌فرنگی را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و یک دقیقه تفت دهید.

آن‌گاه به میزان لازم آب بریزید و اجازه دهید تا سس بجوش آید.

حالا گوشت، برنج خیس کرده، آرد گندم، نمک،‌ فلفل و زردچوبه را در ظرف مناسبی بریزید و  ورز دهید.

سپس هر  بار به اندازه یک گردو از مواد فراهم کرده برداشته و در دست گرد کنید و در سس در حال جوش بریزید.

اکنون در قابلمه را بگذارید تا کوفته‌ها قدری بپزند.

اینک سیب‌زمینی‌ها را پوست گرفته، خرد کنید و به کوفته بیفزائید و اجازه دهید خوراک بپزد.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کوفته ترش و شیرین

 

برچسب ها: روش تهیه کوفته، آموزش آشپزی، آشپزباشی، طرز تهیه کوفته، زندگی آنلاین، کوفته ریزه، شور و شیرین، دستور تهیه کوفته ریزه تعداد بازديد: 393 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کوفته چیست؟

فیلم روز
تصویر روز