Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 19:05

6
بهمن
کوفته ترش و شیرین

کوفته ترش و شیرین

برنج، گوشت، تخم مرغ، پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه، آرد نخودچی و 1 قاشق از نعنا خشک را مخلوط کرده و با دست خوب ورز دهید. از مواد فراهم کرده هر بار به اندازۀ یک گردو بردارید و در سینی بچینید.

معصومه فلاحی

 

مواد لازم برای 4-6 نفر 

برنج نیم دانه پخته                      1 پیمانه

گوشت چرخکرده                        250 گرم

تخم مرغ                                   1 عدد

پیاز  رنده کرده                            1 عدد کوچک

نمک، فلفل و زردچوبه                  به میزان لازم

آرد نخودچی                              2 قاشق سوپخوری

نعنا خشک                               2 قاشق سوپخوری

روغن                                      به میزان لازم

پیازداغ                                     3 قاشق سوپخوری

رب گوجه فرنگی                        1 قاشق سوپخوری

سرکه سفید                            یک دوم پیمانه

شکر                                      3 قاشق سوپخوری

قرص عصاره گوشت                   1 عدد

هویج خرد کرده                         1 عدد

روش‌ تهیه کوفته ترش و شیرین

برنج، گوشت، تخم مرغ، پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه، آرد نخودچی و 1 قاشق از نعنا خشک را مخلوط کرده و با دست خوب ورز داده تا حالت چسبندگی پیدا کند.

آن گاه از مواد فراهم کرده هر بار به اندازۀ یک گردو برداشته و در دست گرد کنید و در سینی بچینید.

سپس قدری روغن داخل ظرف مناسبی بریزید.

پیازداغ، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید.

رب را نیز افزوده و کمی تفت دهید.

حالا باقیماندۀ نعنا، سرکه و شکر را اضافه کرده و مخلوط کنید تا شکر حل شود اینک عصارۀ گوشت را به همراه 2 پیمانه آب به سس افزوده و اجازه دهید تا سس به جوش آید.

در آخر هویج را اضافه کنید و کوفته را یکی یکی به سس بیفزائید و 40 دقیقه زمان دهید تا کوفته پخته شود و جا بیفتد. 

یادآوری

می‌توانید به جای شکر از شیره انگور استفاده کنید، در این صورت دیگر نیازی به رب ندارد و رنگ کوفته‌ها تیره‌تر می‌شود.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کوفته معطر با سس انار

 

برچسب ها: کوفته، روش تهیه کوفته، آموزش آشپزی، طرز تهیه کوفته، زندگی آنلاین، دستور تهیه کوفته، شور و شیرین، کوفته ترش و شیرین تعداد بازديد: 542 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز