Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:15

28
آذر
خوراك دال عدس

خوراك دال عدس

دال عدس را با نیم پیمانه آب در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بپزد. آن‌گاه سیب‌زمینی، نمك، فلفل و زردچوبه را بیفزائید. حالا صبر كنید تا سیب‌‌زمینی بپزد.

ایران کوهستانی

 

مواد لازم برای 4-6  نفر 

دال عدس                                  1 پیمانه

سیب‌زمینی خرد كرده                   2 عدد

نمك                                          یك‌دوم قاشق چایخوری

فلفل                                         یك‌دوم قاشق چایخوری

زردچوبه                                      1 قاشق چایخوری

سیر سرخكرده                             2 قاشق سوپخوری

پیاز سرخكرده                               1 عدد

رب گوجه‌فرنگی                            1 قاشق سوپخوری

عصاره تمبرهندی                          1 پیمانه

گشنیز خرد كرده                           2 قاشق سوپخوری

روش‌ تهیه خوراك دال عدس

دال عدس را با نیم پیمانه آب در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بپزد.

آن‌گاه سیب‌زمینی، نمك، فلفل و زردچوبه را بیفزائید.

حالا صبر كنید تا سیب‌‌زمینی بپزد.

سپس سیر، پیاز، رب گوجه‌فرنگی، عصاره تمبرهندی و گشنیز را اضافه كنید و پس از ده دقیقه خوراك دال عدس آماده می‌باشد.

اكنون خوراك را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با گشنیز آن را بیارائید.

منبع: شور و شیرین

 

برچسب ها: آشپزی، آموزش آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، خوراک عدس، خوراك دال عدس تعداد بازديد: 535 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز