ایران کوهستانی
مواد لازم برای 4-6 نفر
دال عدس 1 پیمانه
سیبزمینی خرد كرده 2 عدد
نمك یكدوم قاشق چایخوری
فلفل یكدوم قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
سیر سرخكرده 2 قاشق سوپخوری
پیاز سرخكرده 1 عدد
رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
عصاره تمبرهندی 1 پیمانه
گشنیز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه خوراك دال عدس
دال عدس را با نیم پیمانه آب در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بپزد.
آنگاه سیبزمینی، نمك، فلفل و زردچوبه را بیفزائید.
حالا صبر كنید تا سیبزمینی بپزد.
سپس سیر، پیاز، رب گوجهفرنگی، عصاره تمبرهندی و گشنیز را اضافه كنید و پس از ده دقیقه خوراك دال عدس آماده میباشد.
اكنون خوراك را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با گشنیز آن را بیارائید.
منبع: شور و شیرین