ایران کوهستانی
مواد لازم برای تعداد 4-6 نفر
برنج خیس کرده 5 قاشق سوپخوری
گوشت چرخ کرده 300 گرم
آرد نخودچی 3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه 1 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 1 عدد
پیاز ریز خرد کرده 1 عدد متوسط
روغن به میزان لازم
آلو بخارا 100 گرم
سیب زمینی خلالی خرد کرده 4 عدد کوچک
روش تهیه خوراک قیمه ریزه
برنج، گوشت، آرد نخودچی، نمک، فلفل و نیمی از زردچوبه را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا نرم و منسجم شود.
آن گاه تخم مرغ را بیفزائید و خوب مخلوط نمائید.
سپس به مدت 30 دقیقه مایۀ فراهم کرده را در یخچال استراحت دهید.
اینک پیاز را بههمراه دو قاشق سوپخوری روغن در قابلمه مناسبی تفت دهید.
باقیمانده زردچوبه را نیز بیفزائید و 30 ثانیه دیگر تفت دهید.
حالا به میزان کافی آب اضافه کنید و اجازه دهید سس بجوش آید.
اکنون از مایه فراهم کرده کوفتههای کوچکی درست کنید و در سس در حال جوش بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه آن را بپزید.
حالا آلو را که از قبل خیساندهاید بههمراه سیبزمینی به غذا اضافه کنید و اجازه دهید خوراک پخته شود.
یادآوری: درصورت دلخواه میتوانید یک قاشق سوپخوری رب گوجهفرنگی به این خوراک اضافه کنید.
منبع: شور و شیرین