معصومه فلاحی
مواد لازم برای 2 نفر
فیلۀ ماهی قزل آلا 1 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
سیر له کرده 2 حبه
سرکۀ سفید 3 قاشق سوپخوری
اسفناج بخار پز کرده 6 برگ
خلال بادام 2 قاشق سوپخوری
پودر دارچین یک چهارم قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیۀسس ماهی
کرۀ آبکرده 30 گرم
سیر له کرده 1 حبه
آبلیمو 1 قاشق چایخوری
زعفران به میزان لازم
روش تهیه رولت ماهی
فیلۀ ماهی را با نمک، فلفل، سیر و سرکه مزه دار کنید و به مدت نیم ساعت استراحت دهید.
آن گاه روی هر فیله سه برگ اسفناج، خلال بادام و پودر دارچین قراردهید و سس ماهی را رویش بمالید و ماهی را رول کنید.
اینک ماهی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد به مدت 25 دقیقه بپزید.
روش تهیه سس ماهی
کره، سیر، آبلیمو و زعفران را باهم مخلوط کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
ماهی را چطور بپزیم؟
کباب ماهی و لیمو
روش پخت ماهی شکمپر
آشپزی با ماهی و میگو