رضا احمدی
مواد لازم برای 2 عدد پیتزا
آرد 500 گرم
نمک یکدوم قاشق چایخوری
مایه خمیر 1 قاشق سوپخوری
شکر 1 قاشق سوپخوری
آب ولرم 250 میلی لیتر
تخم مرغ 1 عدد
روغن 50 گرم
بادمجان حلقهای خرد کرده 2 عدد
نمک به میزان لازم
سس گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
پنیر موزارلای دالیا 200 گرم
گوجه فرنگی اسلایس کرده 200 گرم
فلفل دلمهای حلقهای خرد کرده 1 عدد
روش تهیه پیتزا بادمجان
آرد و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
آنگاه مایه خمیر، شکر و آب را مخلوط کرده و 5 دقیقه صبر کنید تا مایه خمیر فعال شود.
سپس مایه خمیر را به آرد اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید.
تخممرغ و روغن را نیز به مخلوط خمیر اضافه کرده و آن را خوب ورز دهید.
بعد روی خمیر را سلفون کشیده و به مدت 30 – 40 دقیقه به آن استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود.
در این فاصله بادمجانها را حدود یک ربع در مخلوط آب و نمک بگذارید تا تلخی اش گرفته شود.
حالا خمیر پیتزا را در ظرف مناسب فر باز کرده، سطحش را با سس گوجه فرنگی آغشته کنید و مقداری پنیر روی خمیر بریزید.
اینک بادمجان، گوجهفرنگی و فلفل دلمهای را روی خمیر گذاشته و در آخر مجدداً پنیر بریزید و پیتزا را در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه قرار دهید تا خمیر بپزد و سطح پنیر طلایی شود.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
حفظ کشدار بودن پنیر پیتزا در فر