Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 10:44

11
خرداد
حفظ کشدار بودن پنیر پیتزا در فر

حفظ کشدار بودن پنیر پیتزا در فر

چرا پس از پخت پیتزا در فرهای خانگی پنیر حالت كشدار بودن خود را از دست می‌دهد؟ 

پاسخ ارائه شده توسط: اعظم گلزارمنش؛ کارشناس آشپزی

 

زیرا اكثر فرهای خانگی قدرت پخت سریع نان زیرین پیتزا را ندارند و مدت زمان پخت طولانی می‌شود. به همین دلیل پنیر روی سطح آن حالت لاستیكی پیدا  می‌كند و لطافت خود را از دست می‌دهد. بنابراین ابتدا پیتزا را بدون ریختن پنیر 15 – 20 دقیقه در طبقه‌ی وسط فر بپزید. سپس پنیر را اضافه كنید و 5-8 دقیقه با گریل پخت را ادامه دهید.

تعداد بازديد: 647 تعداد نظرات: 0

شما هم می توانید سوالات خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

فیلم روز
تصویر روز