معصومه فلاحی
مواد لازم برای 4-6 نفر
روغن به میزان لازم
بادمجان خلالی خرد کرده 1 عدد
کدو سبز خلالی خرد کرده 1 عدد
پیاز خلالی خرد کرده 1 عدد
سیر له کرده 2 حبه
نمک و فلفل به میزان لازم
قارچ خرد کرده و تفت داده 10 عدد
فلفل دلمهای رنگی 1 عدد
پودر آویشن 1 قاشق چایخوری
پودر پاپریکا یکدوم قاشق چایخوری
کلم براکلی خرد کرده 100 گرم
شیر نارگیل یکدوم پیمانه
خامۀ صبحانه 100 گرم
پنیر پارمسان 2 قاشق سوپخوری
پاستا پنه پخته شده 200 گرم
روش تهیه پاستا کاپوناتا
در تابۀ مناسبی قدری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید.
آنگاه بادمجان و کدو را اندکی تفت دهید و کنار بگذارید.
سپس پیاز را در تابۀ روغن بریزید و صبر کنید تا پیاز سبک و طلائی شود.
حالا سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
قارچ، فلفل دلمهای، پودر آویشن و پودر پاپریکا را نیز افزوده و کمی دیگر تفت دهید.
در آخر کدو، بادمجان و کلم براکلی را اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.
اکنون شیر نارگیل، خامه و نصف پنیر پارمسان را مخلوط کنید تا یکدست شود و این سس را به سبزیجات تفت داده اضافه کنید و هم بزنید.
اینک سس آماده کرده را به پاستا بیفزائید و خوب هم بزنید و پاستا را در ظرف مناسب پذیرائی بریزید و باقیماندۀ پنیر را روی پاستا بریزید و غذا را سرو نمایید.
بیشتر بخوانید:
آشپزی با انواع ماکارونی - جلد اول
آشپزی با انواع ماکارونی - جلد دوم