Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:04

27
بهمن
پاستا کاپوناتا

پاستا کاپوناتا

در تابۀ مناسبی قدری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. آن‌گاه بادمجان و کدو را اندکی تفت دهید و کنار بگذارید. سپس پیاز را در تابۀ روغن بریزید و صبر کنید تا پیاز سبک و طلائی شود.

معصومه فلاحی

 

مواد لازم برای 4-6 نفر 

روغن                                به میزان لازم

بادمجان خلالی خرد کرده      1 عدد

کدو سبز خلالی خرد کرده     1 عدد

پیاز خلالی خرد کرده            1 عدد

سیر له کرده                       2 حبه

نمک و فلفل                       به میزان لازم

قارچ خرد کرده و تفت داده     10 عدد

فلفل دلمه‌ای رنگی             1 عدد

پودر آویشن                       1 قاشق چایخوری

پودر پاپریکا                         یک‌دوم قاشق چایخوری

کلم براکلی خرد کرده           100 گرم

شیر نارگیل                        یک‌دوم پیمانه

خامۀ صبحانه                      100   گرم

پنیر پارمسان                      2 قاشق سوپخوری

پاستا پنه  پخته  شده          200 گرم

روش‌ تهیه پاستا کاپوناتا 

در تابۀ مناسبی قدری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید.

آن‌گاه بادمجان و کدو را  اندکی تفت دهید و کنار بگذارید.

سپس پیاز را در تابۀ روغن بریزید و صبر کنید تا پیاز سبک و طلائی شود.

حالا سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.

قارچ، فلفل دلمه‌ای، پودر آویشن و پودر پاپریکا را نیز افزوده و کمی دیگر تفت دهید.

در آخر کدو، بادمجان و کلم براکلی را اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.

اکنون شیر نارگیل، خامه و نصف پنیر پارمسان را مخلوط کنید تا یکدست شود و این سس را به سبزیجات تفت داده اضافه کنید و هم بزنید.

اینک سس آماده کرده را به پاستا بیفزائید و خوب هم بزنید و پاستا را در ظرف مناسب پذیرائی بریزید و باقیماندۀ پنیر را روی پاستا بریزید و غذا را سرو نمایید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

پاستا برگر

پاستا فاگیولی

کاسه های پاستا و اسفناج

سالاد پاستا و پپرونی

پاستا با كوفته قلقلی

پنه با قارچ و مرغ

آشپزی با انواع ماکارونی - جلد اول

آشپزی با انواع ماکارونی - جلد دوم

 

برچسب ها: روش تهیه پاستا، آموزش آشپزی، آشپزباشی، طرز تهیه پاستا، آموزش پاستا، زندگی آنلاین، دستور تهیه پاستا، شور و شیرین، پاستا کاپوناتا تعداد بازديد: 722 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز