Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 16:36

26
مهر
پنه با قارچ و مرغ

پنه با قارچ و مرغ

پاستا را در آب‌جوش بریزید و بجوشانید تا بپزد و بعد در آبكش بریزید. آن‌گاه نیمی از كره را به آن بیفزائید و پاستا را گرم نگه‌دارید. باقیمانده كره را در تابه و روی اجاق بگذارید تا آب شود.

فاطمه درویش

 

 

مواد لازم برای  4  نفر

پاستای پنه          500 گرم

كره                    40 گرم

پیاز خرد كرده       1عدد

سیر خرد كرده     1 حبه

فیله مرغ خلالی خرد كرده 300 گرم

قارچ خرد كرده     100 گرم

گوجه‌فرنگی رنده كرده*2 عدد

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

سركه              1 قاشق سوپخوری

خامه               100 گرم

نمك و فلفل      به میزان لازم

پنیر پارمسان رنده‌كرده  3 قاشق سوپخوری

جعفری خرد كرده برای تزئین به میزان لازم

* (پوره گوجه‌فرنگی) 

روش تهیه پنه با قارچ و مرغ

پاستا را در آب‌جوش بریزید و بجوشانید تا بپزد و بعد در آبكش بریزید. آن‌گاه نیمی از كره را به آن بیفزائید و پاستا را گرم نگه‌دارید. باقیمانده كره را در تابه و روی اجاق بگذارید تا آب شود. سپس پیاز را به مدت 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. حال سیر را همراه با فیله مرغ درون تابه بریزید و تا زمانیكه رنگ فیله‌ها تغییر كند، آن را تفت دهید.

اینك قارچ، گوجه‌فرنگی، رب گوجه‌فرنگی و سركه را بیفزائید. در تابه را بگذارید و حرارت اجاق را ملایم كنید تا مایه جا بیفتد. حالا خامه، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و بگذارید بجوشد. آن‌گاه پاستا را درون این مایه بریزید و خوب هم بزنید. پاستا را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با پنیر و جعفری بیارائید و میل كنید.

 

 

 

برچسب ها: آشپزی با قارچ، تهیه پنه، پنه با قارچ، پنه با مرغ، روش تهیه پنه قارچ، مواد لازم پنه، آموزش پنه با قارچ تعداد بازديد: 673 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز