مرضیه مرشدی
مواد لازم برای 6 نفر
عدس قرمز (دال عدس) 200 گرم (1 پیمانه)
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
پیاز ورقهای خرد كرده 2 عدد متوسط (300 گرم)
سیر له كرده 1 حبه
دانه صنوبر یا خلال بادام 80 گرم (یك دوم پیمانه)
سیبزمینی پوره كرده و خنك شده یكو یكدوم پیمانه
ریحان خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
خردل 1 قاشق سوپخوری
پنیر پارمسان رنده كرده 40 گرم (یكدوم پیمانه)
زرده تخممرغ 1 عدد
خرده نان 70 گرم (1 پیمانه)
خرده نان (اضافی) 50 گرم (یك دوم پیمانه)
نان همبرگر 6 عدد
كاهوی خرد كرده 300 گرم
روش تهیه برگر سیبزمینی و عدس
عدس را بپزید و كنار بگذارید. آنگاه روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید، پیاز، سیر و دانه صنوبر را به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا پیاز نرم شود و دانه صنوبر قدری طلائی رنگ گردد. سپس عدس، پوره سیبزمینی، مخلوط پیاز و دانه صنوبر، ریحان، خردل، پنیر، زرده تخممرغ و خرده نان (70 گرم) را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
اینك از مایه فراهم كرده 6 برگر درست كنید و در خردهنان اضافی (50 گرم) بغلتانید. حالا برگرها را به مدت تقریبی یك ساعت در یخچال قرار دهید.
اكنون دو طرف برگرها را در روغن داغ سرخ كنید تا طلائیرنگ شود. برگرها را روی هوله كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود. آنگاه برگرها را همراه با كاهو درون نان قرار دهید و با سس فلفل میل كنید.
یادآوری: برای تهیه سس فلفل؛ 160 میلیلیتر خامه را با 2 قاشق سوپخوری سس فلفل مخلوط كنید.