سرور چاووشی
مواد لازم برگر كدو سبز و پنير
برای 6 عدد
روغن زیتون 5 قاشق سوپخوری
كدو سبز رنده كرده 600 گرم
پیاز خرد كرده 1 عدد كوچك
سیر له كرده 1 حبه
زیره آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری
تخم گشنیز آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری
نخود پخته 400 گرم
تخم مرغ 1 عدد
خرده نان 150 گرم
پنیر سفید خرد كرده 75 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
فلفل دلمهای زرد 1 عدد
بادمجان 1 عدد كوچك
نان سفید برشی به میزان لازم
روش تهیه برگر كدو سبز و پنير
2 قاشق سوپخوری از روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم گرم كنید. آنگاه آب اضافی كدو را بگیرید و 8-10 دقیقه، در روغن تفت دهید. سپس پیاز را بیفزائید و اندكی تفت دهید. سیر و ادویهها را نیز درون تابه بریزید و هم بزنید. حالا تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید كدو خنك شود. در این میان، نخود و تخممرغ را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا پوره صاف و یكدستی حاصل شود. اكنون پوره نخود را همراه با خرده نان، پنیر، نمك و فلفل به مخلوط كدو و ادویه بیفزائید و هم بزنید.
از مایه فراهم كرده، 6 برگر بسازید و در ظرف مناسبی بچینید. اینك روی برگرها را بپوشانید و دست كم 1 ساعت، در یخچال نگه دارید. حالا فلفل دلمهای را نصف كنید و هر قسمت را به سه برش مساوی تقسیم كنید. آنگاه بادمجانها را از طول به هشت ورقه نازك ببرید و روی برگرها و سبزیجات روغن زیتون بمالید. سپس بادمجان، برگر و فلفل دلمهای را زیر گریل فر قرار دهید و برشته كنید. اكنون برگر را روی نان بگذارید و با بادمجان و فلفل دلمهای بیارائید.