Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 17:12

18
آبان
برگر مرغ با سس پِستو

برگر مرغ با سس پِستو

در ظرف مناسبی، مرغ، نان كوبیده، فلفل دلمه‌ای، پیاز و سفیده تخم‌مرغ را بریزید و سس پستو را نیز به آن بیفزائید و مواد را هم بزنید تا مایه‌ نرم و یكدستی به دست آید. حالا آن را به چهار قسمت تقسیم سازید.

فاطمه درویش

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

فیله مرغ ریز خردكرده             500 گرم

نان خشك كوبیده                   60 گرم

فلفل دلمه‌ای خردكرده           یك نصفه

پیاز رنده‌كرده                        1 عدد متوسط

سفیده تخم‌مرغ                   1 عدد

نان برگر                             4 عدد

شاهی یا كاهو                   به میزان لازم

گوجه‌فرنگی                       2 عدد

مواد لازم جهت تهیه‌ سس پستو

ریحان                             یك دسته كوچك

دانه‌ ‌صنوبر                      2 قاشق سوپخوری

پنیر پارمسان                  یك قاشق سوپخوری

سیر                              2 حبه

روغن زیتون                    2 قاشق سوپخوری

 

 روش تهیه برگر مرغ با سس پِستو

در ظرف مناسبی، مرغ، نان كوبیده، فلفل دلمه‌ای، پیاز و سفیده تخم‌مرغ را بریزید و سس پستو را نیز به آن بیفزائید و مواد را هم بزنید تا مایه‌ نرم و یكدستی به دست آید. حالا آن را به چهار قسمت تقسیم سازید. هر قسمت را در دست گرد كنید، به صورت برگر درآورید و در مقدار كمی روغن سرخ نمائید.

اكنون نان‌های برگر را از وسط دو نیم كنید و مقداری برگ شاهی یا كاهو روی آن قرار دهید و برگرهای آماده را روی كاهو بگذارید و با یك برش گوجه‌فرنگی و فلفل‌سیاه بیارائید و میل نمائید.

روش تهیه سُس پستو: ریحان، دانه‌ صنوبر، پنیر پارمسان، سیر و روغن زیتون را در كاسه‌ دستگاه غذاساز بریزید و با هم مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود.

یادآوری: دانه‌ صنوبر همان چلغوز است و چنانچه در دسترس نبود می‌توانید به جای آن از بادام استفاده كنید.

 

برچسب ها: برگر، برگر مرغ، آموزش برگر، برگر با مرغ، روش تهیه برگر مرغ، برگر با سس، برگر با سس پستو، آشپزی با برگر مرغ تعداد بازديد: 745 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز