فاطمه درویش
مواد لازم برای 4 نفر
فیله مرغ ریز خردكرده 500 گرم
نان خشك كوبیده 60 گرم
فلفل دلمهای خردكرده یك نصفه
پیاز رندهكرده 1 عدد متوسط
سفیده تخممرغ 1 عدد
نان برگر 4 عدد
شاهی یا كاهو به میزان لازم
گوجهفرنگی 2 عدد
مواد لازم جهت تهیه سس پستو
ریحان یك دسته كوچك
دانه صنوبر 2 قاشق سوپخوری
پنیر پارمسان یك قاشق سوپخوری
سیر 2 حبه
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه برگر مرغ با سس پِستو
در ظرف مناسبی، مرغ، نان كوبیده، فلفل دلمهای، پیاز و سفیده تخممرغ را بریزید و سس پستو را نیز به آن بیفزائید و مواد را هم بزنید تا مایه نرم و یكدستی به دست آید. حالا آن را به چهار قسمت تقسیم سازید. هر قسمت را در دست گرد كنید، به صورت برگر درآورید و در مقدار كمی روغن سرخ نمائید.
اكنون نانهای برگر را از وسط دو نیم كنید و مقداری برگ شاهی یا كاهو روی آن قرار دهید و برگرهای آماده را روی كاهو بگذارید و با یك برش گوجهفرنگی و فلفلسیاه بیارائید و میل نمائید.
روش تهیه سُس پستو: ریحان، دانه صنوبر، پنیر پارمسان، سیر و روغن زیتون را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و با هم مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود.
یادآوری: دانه صنوبر همان چلغوز است و چنانچه در دسترس نبود میتوانید به جای آن از بادام استفاده كنید.