Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 27 مرداد 1404 - 21:52

27
مرداد
آش شیله عدس

آش شیله عدس

عدس ، بلغور گندم و برنج را به طور جداگانه از شب قبل خیس کنید و چند بار آبش را عوض کنید. قابلمه ای بزرگ را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن در آن بریزی و پیاز را نگینی خرد کرده تفت دهید تا طلایی شود.

تحریریه زندگی آنلاین - گروه آشپزی : 

 

مواد لازم

 

عدس

  یک پیمانه

برنج

نصف پیمانه

پیاز

دو عدد

گوجه فرنگی

سه عدد

آب مرغ

دو لیوان

آب

یک لیوان

بلغور گندم

نصف پیمانه

تره ریز شده

یک پیمانه

پیازچه ریز شده

نصف پیمانه

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

زردچوبه

به مقدار لازم

بیشتربخوانید:

آش شلمین + طرز تهیه

 

 

طرز تهیه

عدس ، بلغور گندم و برنج را به طور جداگانه از شب قبل خیس کنید و چند بار آبش را عوض کنید. قابلمه ای بزرگ را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن در آن بریزی و پیاز را نگینی خرد کرده تفت  دهید تا طلایی شود. زردچوبه را اضافه کرده مخلوط نمایید. عدس را آبکش کرده و همراه آب مرغ به قابلمه اضافه کنید و شعله را زیاد کنید تا به جوش آید ، در قابلمه را بگذارید و شعله را کم کنید صبر کنید تا عدس نیم پز شود. برنج و بلغور را آبکش کرده اضافه کنید. تره و پیازچه را هم اضافه کنید و هر از گاهی آش را هم بزنید که ته نگیرد.وقتی برنج نرم شد ، پیاز و گوجه را اضافه کنید و به پخت ادامه دهید تا آش جا بیوفتد. به جای آب مرغ میتوانید از عصاره مرغ و آب استفاده کنید. می توانید مقداری از پیاز داغ را کنار بگذارید و به همراه جعفری روی آش را تزئین نمایید. 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه آش ماش و قمری اصفهان

تعداد بازديد: 19 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فیلم روز
تصویر روز