تحریریه زندگی آنلاین - گروه آشپزی :
مواد لازم
عدس |
یک پیمانه |
برنج |
نصف پیمانه |
پیاز |
دو عدد |
گوجه فرنگی |
سه عدد |
آب مرغ |
دو لیوان |
آب |
یک لیوان |
بلغور گندم |
نصف پیمانه |
تره ریز شده |
یک پیمانه |
پیازچه ریز شده |
نصف پیمانه |
نمک |
به مقدار لازم |
فلفل |
به مقدار لازم |
زردچوبه |
به مقدار لازم |
بیشتربخوانید:
آش شلمین + طرز تهیه
طرز تهیه
عدس ، بلغور گندم و برنج را به طور جداگانه از شب قبل خیس کنید و چند بار آبش را عوض کنید. قابلمه ای بزرگ را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن در آن بریزی و پیاز را نگینی خرد کرده تفت دهید تا طلایی شود. زردچوبه را اضافه کرده مخلوط نمایید. عدس را آبکش کرده و همراه آب مرغ به قابلمه اضافه کنید و شعله را زیاد کنید تا به جوش آید ، در قابلمه را بگذارید و شعله را کم کنید صبر کنید تا عدس نیم پز شود. برنج و بلغور را آبکش کرده اضافه کنید. تره و پیازچه را هم اضافه کنید و هر از گاهی آش را هم بزنید که ته نگیرد.وقتی برنج نرم شد ، پیاز و گوجه را اضافه کنید و به پخت ادامه دهید تا آش جا بیوفتد. به جای آب مرغ میتوانید از عصاره مرغ و آب استفاده کنید. می توانید مقداری از پیاز داغ را کنار بگذارید و به همراه جعفری روی آش را تزئین نمایید.