سوپ ورمیشل یا همان رشته فرنگی یک غذای کامل در روزهای سرد و برفی زمستان است که به خاطر وجود سبزیجات و مرغ سرشار از ویتامین و پروتئین است.
به گزارش همشهری آنلاین، قدیم ترها مادربزرگ ها در مراسم ها و مجالس به جای سوپ جو که دستور پخت آن را بلد نبودند و البته خیلی مد هم نبود، سوپ ورمیشل درست می کردند و بر سر سفره می گذاشتند و معمولا به عنوان یک وعده ناهار سرو می شد نه پیش غذا. پیشنهاد می کنیم حتما این سوپ خوش طعم را درست کنید و در کنار اعضای خانواده میل کنید.
بیشتربخوانید:
سوپ تره فرنگی + طرز تهیه
مواد لازم
سینه مرغ ۱ عدد
سیب زمینی نگینی ۱ عدد
هویج نگینی ۱ عدد
پوره گوجه فرنگی ۳ عدد
پیاز نگینی ۱ عدد
ورمیشل ۱۰۰ گرم
جعفری ساطوری ۳ قاشق غذاخوری
لیمو ترش ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، روغن به میزان لازم
استاک مرغ ۱ عدد
طرز تهیه
ابتدا چربی های سینه مرغ را جدا کنید چون نباید داخل سوپ بریزید. سینه های مرغ را نیز نگینی خرد کنید (برخی گوشت را ریش ریش می کنند و در سوپ می ریزند که اشتباه است.)
در یک قابلمه پیاز نگینی را سرخ کنید. دقت کنید با روغن کم این کار را کنید چون روغن زیاد برای این سوپ خیلی طعم آن را متبوع نمی کند. سپس هویج و مرغ را به پیازداغ اضافه کنید. استاک مرغ را هم اضافه کنید و فعلا در این مرحله نمک نزنید چون استاک خودش نمک دارد و آخر کار نمک را اندازه کنید.
مواد را تفت دهید و فلفل سیاه و زردچوبه هم اضافه کنید و مجدد تفت دهید و در ادامه نصف جعفری های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید و نصف دیگر را کنار بگذارید. این کار موجب می شود سوپ شما قوام لازم را بگیرد و خوشمزه تر شود. این نکته فوت کوزه گری این غذاست.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سوپ جو قرمز
در ظرفی جداگانه کمی رب گوجه فرنگی تفت دهید و به این مواد اضافه کنید. در ادامه سیب های نگینی خرد شده و استاک مرغ را به سوپ اضافه کنید. پوره گوجه فرنگی را هم اضافه کنید که طعم و لعاب آن را بی نظیر می کند، در خیلی از رسپی ها معمولا پوره گوجه نمی زنند و به همان رب بسنده می کنند اما شما حتما استفاده کنید.