Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 19 فروردین 1404 - 11:09

17
آذر
خورش گلابی با مرغ

خورش گلابی با مرغ

خورشت گلابی یکی از خاص ترین خورشت هایی است که می توان با گوشت و مرغ تهیه کرد. این نوع دستورها کاملا سلیقه ای است. این خورش دارای طعمی شیرین و ملس است

تحریریه زندگی آنلاین - گروه آشپزی : خورشت گلابی یکی از خاص ترین خورشت هایی است که می توان با گوشت و مرغ تهیه کرد. این نوع دستورها کاملا سلیقه ای است. این خورش دارای طعمی شیرین و ملس است و به عنوان یک غذای اصلی در وعده های غذایی استفاده می شود. در ادامه 3 نوع روش پخت خورشت گلابی را برای شما آورده ایم می توانید یکی از آن ها را که به سلیقه ی شما نزدیک تر است انتخاب کنید و درست کنید.

 

مواد لازم ران مرغ  4 عدد

گلابی       2 عدد

نمک و فلفل             به مقدار لازم

هویج متوسط خردشده             2 عدد

آب مرغ   1 لیوان

سرکه سیب              2 قاشق غذاخوری

 

 

روش تهیه

برای پخت این روش خورش گلابی، ابتدا فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید.مرغ ها را با نمک و فلفل سیاه مزه‌دار کنید. پس از مزه دار شدنشان آن ها را داخل تابه ای چدنی روی گاز با حرارت متوسط تفت بدهید و سرخ کنید. آن ها را از تابه خارج کنید.گلابی ها و هویج ها را خرد کنید و به صورت جدا به همراه روغن داخل تابه با حرارت متوسط 4-5 دقیقه تفت بدهید و آن ها را از داخل تابه خارج کنید. سپس پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و با روغن داخل تابه سرخ کنید. آب مرغ و سرکه سیب را به آن اضافه کنید و هم بزنید.زمانی که جوش آمدند مرغ ها و هویج ها را به آن اضافه کنید. تابه را داخل فر قرار بدهید و اجازه بدهید مرغ ها نیم پز شوند، سپس گلابی را اضافه کنید و اجازه بدهید مواد با هم به خوبی بپزند. لازم نیست این خورشت آبکی باشد، در حدی که سس غلیظی داشته باشد کافی است. پس از پخت همه ی مواد، آن را از فر خارج کنید و با برنج سرو کنید. در آخر می‌توانید کمی سس داخل ماهیتابه را روی مرغ بریزید.

نکته :

برای خوش رنگ شدن این خورشت می توانید از زعفران آب کرده برای آن استفاده کنید.

برای پخت سریع خورشت می توانید زمان قرار دادن تابه داخل فر روی آن را با فویل بپوشانید و بعد از پخت روی آن را بردارید. و اجازه بدهید آب آن کمی کشیده و غلیظ شود.

دقت کنید گلابی زود می پزد و نباید زودتر به خورشت اضافه شود و اگر ریز خرد شود له می شود.

 

تعداد بازديد: 11 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
Mute
Current Time 0:00
/
Duration Time 0:00
Loaded: 0%
Progress: 0%
Stream TypeLIVE
Remaining Time -0:00
 
Playback Rate
1
    Chapters
    • Chapters
    Subtitles
    • subtitles off
    Captions
    • captions off
    Mute
    Current Time 0:00
    /
    Duration Time 0:00
    Loaded: 0%
    Progress: 0%
    Stream TypeLIVE
    Remaining Time -0:00
     
    Playback Rate
    1
      Chapters
      • Chapters
      Subtitles
      • subtitles off
      Captions
      • captions off
      تصویر روز