Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 6 مرداد 1403 - 05:03

27
اردیبهشت
نخود هندی، یک پیش‌غذای خوشمزه

نخود هندی، یک پیش‌غذای خوشمزه

نخود هندی یکی از انواع خوراک‌های هندی خوشمزه است که مانند بسیاری از غذاهای هندی تند و آتشین است و به دلیل داشتن نخود بسیار مقوی است.

امروزه غذا‌های بین‌المللی و مدرن طرفداران زیادی دارد. برخلاف گذشته که مردم جز غذا‌های سنتی مانند انواع خورشت‌ها و پلو‌ها و آبگوشت و آش میل به امتحان سایر غذا‌ها نداشتند. در دنیای امروز با پیدایش اینترنت و گسترش فضای مجازی مردم با انواع غذا‌های کشور‌های مختلف دنیا آشنا شده‌اند و در برخی از رستوران‌ها نیز سرو می‌شوند. غذا‌های هندی معمولا در رستوران‌های بین‌المللی طرفداران زیادی دارد. شاید یکی از دلایل محبوبیت این غذا‌ها طعم تند و اسپایسی آن‌ها است، زیرا خیلی‌ها به این نوع طعم‌های تند و تیز علاقه دارند. نخود هندی یکی از انواع غذا‌های خوشمزه و تند هندی است که از ترکیب نخود با سسی از پیاز داغ و فلفل و سبزی‌های معطر تهیه شده است و بسیار خوشمزه و مقوی است. اگر دوست دارید این پیش‌غذای خوشمزه را در منزل تهیه کنید، با پخت این غذای خوشمزه با ما همراه باشید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه نان کاکولی ؛ نان سنتی چهارمحال و بختیاری

 

 

مواد لازم

نخود پخته: ۱ لیوان

پیاز: ۱ عدد

فلفل سبز تند: ۲ عدد

سبزی معطر شامل شوید و گشنیز خرد شده: نصف لیوان

رب گوجه فرنگی: ۲ رب گوجه فرنگی

نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز: به میزان لازم

آب جوش: ۱ لیوان

روغن: به میزان لازم

بیشتربخوانید:

 

طرز تهیه

برای درست کردن این نخود هندی خوشمزه ابتدا پیاز را رنده کنید و همراه با کمی روغن داخل قابلمه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا پیاز کمی نرم و سبک شود. در مرحله بعد زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز را اضافه کنید و کمی تفت بدهید، سپس فلفل سبز خرد شده و سبزی‌های معطر خرد شده را اضافه کنید و همراه با پیاز داغ و ادویه تفت بدهید. در مرحله بعد نخود‌های پخته را داخل مواد بریزید، کمی نمک اضافه کنید، سپس ترکیب رب گوجه و آب جوش را که از قبل با هم مخلوط کرده‌اید، داخل قابلمه بریزید و هم بزنید. حرارت اجاق گاز را کم کنید و نیم ساعت زمان بدهید تا نخود به غلظت برسد. در این مرحله نخود هندی خوشمزه و آتشین شما آماده سرو است.

تعداد بازديد: 81 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز