Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 00:16

17
مهر
طرز تهیه خورشت گیلاخه، غذای اصیل کردستان

طرز تهیه خورشت گیلاخه، غذای اصیل کردستان

خورشت گیلاخه یک خورشت اصیل کردستانی است که با عطر و طعم بینظیرش هوش از سرتان می‌برد.

خورشت گیلاخه غذایی بسیار خوشمزه است که بیشتر در کردستان می‌توانید خوردن آن را تجربه کنید و از یک غذای متفاوت لذت ببرید.

مواد لازم:

گیلاخه ۱ کیلوگرم

گوشت یا مرغ ۳۵۰ گرم

لیمو عمانی ۱ عدد

زعفران به مقدار لازم

لپه ۱/۲ پیمانه

پیاز ۱ عدد بزرگ

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

 

 

 

طرز تهیه:

گیلاخه را تمیز کنید و بشورید و به اندازه دلخواه خرد کنید.

پیاز داغ درست کنید و بعد گوشت خورشتی خرد شده یا سینه مرغ مکعبی شده را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد ادویه‌ها را اضافه کنید و تفت دهید.

کمی زعفران را به همراه لپه‌ها به مواد اضافه کنید.

بعد از ۳۰ ثانیه تفت دادن آب به مواد اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید و زمانی که جوش آمد حرارت را کم کنید و زمان دهید تا خورش جا بیفتد.

در ادامه گیلاخه‌های خرد شده را داخل روغن تفت دهید و به خورش اضافه کنید.

بعد لیمو عمانی یا آب غوره را در انتها اضافه کنید و هم بزنید و نمک خورش را اضافه کنید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه نان فطیر ؛ تجربه درست کردن نان در خانه

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زعفران، لیموعمانی، گیلاخه، خورشت گیلاخه تعداد بازديد: 75 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز