تحریریه زندگی آنلاین - گروه آشپزی :
مواد لازم:
پاپریکا دودی شیرین 1 قاشق غذاخوری
زیره آسیاب شده 1 قاشق غذاخوری
گرانول سیر ½ قاشق غذاخوری
آرد ساده 50 گرم
دوغ بدون گاز 200 گرم
گل کلم متوسط خورد شده 1 عدد
سس تند 100 گرم
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
عسل یا شربت افرا 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
پاپریکا، زیره ، گرانول سیر، آرد ، دوغ و کمی نمک و فلفل سیاه را در یک ظرف با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست آید. گل کلم ها را اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا به خمیر آغشته شود.
گل کلم ها را در یک ردیف در ظرف هواپز بچینید و با حرارت 200 درجه سانتی گراد به مدت 18 تا 20 دقیقه بپزید تا زمانی که رنگ آنها قهوه ای شود و برشته باشد.
سس تند، روغن زیتون و عسل یا شربت افرا را در یک ظرف بزرگ ترکیب کنید . گل کلم پخته را اضافه کنید و به سس آغشته کنید و دوباره به ظرف هواپز برگردانید تا حدود 6 تا 9 دقیقه دیگر بپزد و آماده سرو شود.
بیشتربخوانید: