Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 21:29

20
دی
گل کلم بوفالو در هواپز

گل کلم بوفالو در هواپز

پاپریکا، زیره ، گرانول سیر، آرد ، دوغ و کمی نمک و فلفل سیاه را در یک ظرف با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست آید. گل کلم ها را اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا به خمیر آغشته شود.

 تحریریه زندگی آنلاین - گروه آشپزی :

 

مواد لازم:

پاپریکا دودی شیرین 1 قاشق غذاخوری

زیره آسیاب شده 1 قاشق غذاخوری

گرانول سیر ½ قاشق غذاخوری

آرد ساده 50 گرم

دوغ بدون گاز 200 گرم

گل کلم متوسط خورد شده 1 عدد

سس تند 100 گرم

روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری

عسل یا شربت افرا 1 قاشق غذاخوری

 

 طرز تهیه:

پاپریکا، زیره ، گرانول سیر، آرد ، دوغ و کمی نمک و فلفل سیاه را در یک ظرف با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست آید. گل کلم ها را اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا به خمیر آغشته شود.

گل کلم ها را در یک ردیف در ظرف هواپز بچینید و با حرارت 200 درجه سانتی گراد به مدت 18 تا 20 دقیقه بپزید تا زمانی که رنگ آنها قهوه ای شود و برشته باشد.

سس تند، روغن زیتون و عسل یا شربت افرا را در یک ظرف بزرگ ترکیب کنید . گل کلم پخته را اضافه کنید و به سس آغشته کنید و دوباره به ظرف هواپز برگردانید تا حدود 6 تا 9 دقیقه دیگر بپزد و آماده سرو شود.

بیشتربخوانید:

برچسب ها: عسل، روغن زیتون، آموزش آشپزی، دوغ، سیر، گل کلم، پاپریکا تعداد بازديد: 97 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز