Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 12:17

4
مرداد
کباب لاری

کباب لاری

گوشت چرخ کرده را با برنج پخته، پیاز رنده شده، تخم‌مرغ، نمک، فلفل، زردچوبه و ترخون مخلوط کنید. 2 قاشق سوپخوری محلول زعفران را نیز اضافه کرده و دوباره ورز دهید تا مواد کوفته کاملاً منسجم شود.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

گوشت چرخ کرده................... 500 گرم

برنج پخته و آبکش شده .............1 پیمانه

پیاز کوچک................ 1 عدد، رنده شده

تخم‌مرغ کوچک...................1 عدد

نمک، فلفل و زردچوبه................ به میزان لازم

ترخون خرد کرده.............. یک‌چهارم پیمانه

زعفران دم کرده................ 2 قاشق سوپخوری

گردوی نگینی............... یک‌چهارم پیمانه

پیاز داغ................3 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای آش

برنج نیم‌دانه................یک‌چهارم پیمانه

آب گوشت............3 تا 4 پیمانه

ترخون .............  یک‌دوم پیمانه

نمک، فلفل و زردچوبه.................. به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی............. 2 قاشق سوپخوری

روغن مایع..............3 قاشق سوپخوری

زعفران دم کرده............... 1 قاشق سوپخوری

بیشتربخوانید:

اشتباهات بزرگ در پخت جوجه کباب

 

 

 

 

طرز تهیه

گوشت چرخ کرده را با برنج پخته، پیاز رنده شده، تخم‌مرغ، نمک، فلفل، زردچوبه و ترخون مخلوط کنید. 2 قاشق سوپخوری محلول زعفران را نیز اضافه کرده و دوباره ورز دهید تا مواد کوفته کاملاً منسجم شود.

از مواد کوفته به اندازه‌ی یک نارنگی برداشته و کف دستتان وسط آن را گود کنید و مقداری پیاز داغ و گردو داخل آن بگذارید و کوفته‌ها را گرد کنید.

برنج نیمدانه را با آب گوشت، ترخون، نمک، فلفل و زردچوبه روی حرارت قرار دهید تا کمی بپزد.

در اواسط پخت، کوفته‌ها را دانه‌دانه به آش اضافه کنید. رب گوجه را با روغن و زعفران کمی سرخ کرده و به آش اضافه کنید و اجازه دهید تا کوفته‌ها با آش کاملاً جا بیفتد. پس از اینکه کوفته‌ها کاملاً پخته شد و آش جا افتاد، در ظرف سرو کشیده و با مقداری پیاز داغ و گردوی تفت داده شده تزئین کنید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه کباب فسنجانی حرفه ای

 

برچسب ها: تخم مرغ، گردو، کباب، آموزش آشپزی، زعفران، گوشت، طرز تهیه کباب، ترخون، طرز تهیه تعداد بازديد: 81 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز