Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 00:14

1
خرداد
طرز تهیه شیش برک لبنانی؛ غذای عربی لذیذ

طرز تهیه شیش برک لبنانی؛ غذای عربی لذیذ

شیش برک یک نوع غذای اصیل لبنانی است. که از پیراشکی‌های کوچولوی گوشت تشکیل شده که در خورشت ماست می‌پزند.

شیش برک یک نوع غذای اصیل لبنانی است. که از پیراشکی‌های کوچولوی گوشت تشکیل شده که در خورشت ماست می‌پزند. امروز طرز تهیه این غذا را با شما به اشتراک خواهیم گذاشت.

مواد لازم شیش برک (Shish barak):

مواد لازم میزان لازم
آرد ۴ لیوان
گوشت چرخکرده نیم کیلو
پیاز ۲ عدد متوسط
ماست ۱ کیلو
نشاسته ۱ قاشق غذاخوری
شیر ۱ لیوان
روغن معمولی یا حیوانی به مقدار لازم
ادویه مخلوط ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
سیر به مقدار لازم
گشنیز برای تزئین

 

طرز تهیه

در ابتدا خمیر را آماده کنید؛ می‌توانید مقدارِ آرد را به میل خودتان دو برابر کنید. یک قاشق چای خوری نمک به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید و کمی بعد؛ یک قاشق غذاخوری روغن را اضافه کنید و با دست هم بزنید. (می‌توانید از روغن حیوانی به جای معمولی استفاده کنید. روغن کمک می‌کند تا خمیر بهتر پهن شود.)

یک لیوان آب اضافه کنید و تا زمانی که خمیری نرم و غیر چسبنده‌ای حاصل شود؛ به ورز دادن تان ادامه بدهید. خب، خمیر آماده است. 

دست ها را کمی چرب کنید و خمیر را در کاسه‌ای بگذارید و اجازه بدهید به مدتِ ۱۰ تا ۱۵ دقیقه استراحت کند؛ در کل هر چه بیشتر بماند بهتر است. 

در مرحله بعد به سراغ گوشت‌ها بروید؛ یک نکته مهم در مورد گوشت اینست که بهتر است با کره یا روغن حیوانی بپزد، در این صورت وقتی گوشت خنک می‌شود؛ بافتش را حفظ خواهد کرد. 

بیشتربخوانید:

طرز پخت کباب شش طاووق در خانه با سس مخصوص

 

 

 

پیازهای خرد شده را در روغن سرخ کنید تا آبش کشیده شود. نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید؛ سپس گوشت را اضافه کنید. بعد هم بزنید تا آبش گرفته شود و در مرحله بعد؛ نمک، فلفل و ادویه جات مخلوط را اضافه کنید.

حالا نوبت پهن کردن خمیر است. کمی آرد بپاشید و دقت کنید که خمیر باید نسبتا نازک باشد. می‌توانید از یک کاتر دایره‌ای یا لبه لیوان با اندازه متوسط برای جدا کردن خمیر به شکل گرد استفاده کنید.

سپس تکه‌های خمیر را با مخلوط گوشت پر کنید و لبه‌هایش را نزدیک هم بیاورید تا شکل یک هلال ایجاد شود و بعد؛ دو سر خمیر هلالی را به سمت هم بیاورید تا شبیه یک توپک شود.

می‌توانید شیش برک‌ها را در فر بگذارید، اما در این رسپی لازم نیست.

بعد؛ یک قاشق نشاسته را به ماست اضافه کنید. روی حرارت کم بگذارید و هم بزنید. کمی بعد ماست را با یک لیوان شیر رقیق کنید؛ در نظر داشته باشید که ترکیب باید مدام هم زده شود تا کمی حالت خامه‌ای شود.

حالا شیش برک‌ها را یکی یکی داخل مخلوط ماست بیندازید و از کناره‌های ظرف هم بزنید.

سپس دمای شعله را پایین بیاورید. کمی سیر خرد شده را با روغن سرخ کرده به ترکیبت تان اضافه کنید.

در این مرحله می‌توان گشنیز را هم اضافه کرد، اما بهتر است برای تزئین استفاده شود. حالا (شیش برک) را در یک ظرف به سلیقه خودتان تزئین کرده و سرو کنید. 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه کباب برنجی غذای سنتی خراسان رضوی

طرز تهیه‌ی کباب کاکوری؛ غذای خوشمزه هندی

 

 

برچسب ها: ادویه، نشاسته، آموزش آشپزی، سیر، گشنیز، شیش برک، غذای عربی تعداد بازديد: 98 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز