تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :
مواد لازم
پاستا ............... 350 گرم
روغن زیتون ................. 2 قاشق سوپخوری
پیاز خرد کرده ................. 1 عدد
سیر له کرده ............ 1 قاشق چایخوری
گوجهفرنگی خرد کرده و پخته................. 300 گرم
زیتون خرد کرده............ 30 گرم
کنسرو ماهی تن.................. 2 قوطی
بیشتربخوانید:
روش تهیه
پاستا را مطابق روش نوشته شده روی آن بپزید و آبکش کنید. یکدوم پیمانه از آب پخت را نگه دارید.
روش تهیه سس
روغن را در تابهای بریزید و پیاز را کمی در آن تفت دهید. آنگاه سیر را بیفزایید و یک دقیقه دیگر بپزید. سپس گوجهفرنگی و زیتون را اضافه نموده و صبر کنید تا 2 دقیقه به آرامی بجوشد. حالا کنسرو ماهی تون را خرد کرده، بیفزایید و اجازه دهید 10 تا 15 دقیقه به آرامی بجوشد.
اکنون پاستای پخته را به سس اضافه کنید و هم بزنید. اگر پاستا کمی خشک به نظر می رسد، مقداری از آبی که از پخت پاستا نگه داشتهاید بیفزایید و هم بزنید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سالاد ماکارونی رژیمی
پاستا آنکونا
پاستا پنه با سس آلفردو + طرز تهیه