تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
فیلة مرغ یا بوقلمون ................ 500 گرم
نمک و فلفل.............. به میزان لازم
زعفران حلکرده............. 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون................. به میزان لازم
آرد سفید ..............یک پیمانه
تخممرغ همزده............. 2-3 عدد
پانکو................. به میزان لازم
خلال بادام................. به میزان لازم
روغن مخصوص سرخکردنی............... به میزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه
فیلهها را بین دو کیسه فریزر قرار دهید و با استیک کوب بکوبید تا نرم و نازک شوند. آن گاه بانمک، فلفل، زعفران و قدری روغن زیتون آن را مزهدار کنید و یک ساعت در یخچال استراحت دهید. حالا هر فیله را ابتدا در آرد و بعد در تخممرغ همزده بغلتانید. بعد یک طرف آن را در پانکو و طرف دیگر را در خلال بادام، بزنید. خلال بادام را بخوبی روی فیلة فشرده کنید. اینک در تابةمناسبی قدری روغن بریزید تا داغ شود. و فیله را از طرف خلال بادام در روغن سرخ کنید وسپس آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته شود.