Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 20:48

22
فروردین
کتلت مرغ با بادام برشته

کتلت مرغ با بادام برشته

فیله‌ها را بین دو کیسه فریزر قرار دهید و با استیک کوب بکوبید تا نرم و نازک شوند. آن‌ گاه بانمک، فلفل، زعفران و قدری روغن زیتون آن را مزه‌دار کنید و یک ساعت در یخچال استراحت دهید. حالا هر فیله را ابتدا در آرد

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

فیلة مرغ یا بوقلمون ................ 500 گرم

نمک و فلفل.............. به میزان لازم

زعفران حلکرده............. 2 قاشق سوپخوری

روغن زیتون................. به میزان لازم

آرد سفید ..............یک پیمانه

تخم‌مرغ همزده.............  2-3 عدد

پانکو.................  به میزان لازم

خلال بادام................. به میزان لازم

روغن مخصوص سرخکردنی............... به میزان لازم

بیشتربخوانید:

 

طرز تهیه

فیله‌ها را بین دو کیسه فریزر قرار دهید و با استیک کوب بکوبید تا نرم و نازک شوند. آن‌ گاه بانمک، فلفل، زعفران و قدری روغن زیتون آن را مزه‌دار کنید و یک ساعت در یخچال استراحت دهید. حالا هر فیله را ابتدا در آرد و بعد در تخم‌مرغ همزده بغلتانید. بعد یک طرف آن را در پانکو و طرف دیگر را در خلال بادام، بزنید. خلال بادام را بخوبی روی فیلة فشرده کنید. اینک در تابة‌مناسبی قدری روغن بریزید تا داغ شود. و فیله را از طرف خلال بادام در روغن سرخ کنید وسپس آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته شود.

برچسب ها: روغن زیتون، کنجد، زعفران، استیک، خلال بادام، کتلت، کتلت مرغ، طرز تهیه کتلت، غذای نونی تعداد بازديد: 100 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز