Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 07:51

7
فروردین
طرز تهیه رول مرغ تابه‌ای

طرز تهیه رول مرغ تابه‌ای

رول‌ها یکی از راحت‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای مجلسی هستند.

رول‌ها یکی از راحت ترین و خوشمزه ترین غذا های مجلسی هستند که شما می توانید به سادگی برای مهمانی و مجالس مختلف تهیه کنید. رول مرغ تابه با گوشت چرخ کرده و فیله مرغ تهیه می شود که طرز تهیه بسیار ساده ی دارد و شما می توانید بدون نیاز به فر در خانه این رول ها را تهیه کنید.

 
 

این غذای خوشمزه در تابه تهیه می شود و شما می توانید به همراه یک پلو خوشمزه یا سس گردو که در انتهای پست به شما آموزش داده شده است تهیه کنید.


بیشتربخوانید:

طرز تهیه پتله پلو

طرز تهیه رول مرغ تابه‌ای؛ ساده و مجلسی

 

مواد لازم

سینه ی مرغ کامل    ۱ عدد

گوشت چرخکرده    ۲۰۰ گرم

پیاز کوچک    ۲ عدد

زعفران غلیظ دمکرده    به میزان لازم

هویج    ۲ عدد

سیب زمینی    ۱ عدد

کره ذوب شده    ه ۱۰ گرم که با یک قاشق زعفران دمکرده ترکیب کرده‌ایم برای روی رول ها

آب لیموترش تازه    به مقدار لازم

نمک،فلفل و تخم گشنیز ساییده    به میزان لازم

طرز تهیه رول مرغ تابه ای

مرحله اول: مخلوط کردن مواد

سینه ی مرغ را بی استخوان کرده و به درازا نواری برش زده و برای هر نفر حداقل ۳ تا ۴ رول نیاز دارید، سپس باید رول ها را مزه دار کنید برای این کار، رولها را با کمی نمک و فلفل و زعفران و آب لیموترش یا نارنج تازه مخلوط کنید تا مزه دار شود.

مرحله دوم: سرخ کردن مرغ

اضافه های مرغ که تکه های کوچک هستند را با یک پیاز چرخ کنید و کمی نمک و فلفل و زعفران و تخم گشنیز ساییده زده و هم بزنید و دست های خود را مرطوب کرده و از مواد به اندازه ی گردو برداشته و در دست گرد کرده و یک خلال مرغ دور مواد مرغی بچینید و در صورت تمایل با خلال چوبی ثابت کرده و داخل تابه که با کمی روغن چرب کردید سرخ کنید.

مرحله سوم: تهیه گوشت چرخ کرده

پیاز دوم را رنده کرده و کمی آب پیاز را دور میریزیم و خود پیازهای رنده شده را با گوشت چرخکرده و کمی نمک و فلفل و تخم گشنیز ساییده ورز دهید و گلوله های کوچکی از مواد به اندازه ی گردو در دست درست کنید و یک رول مرغ مطابق تصویر دور گوشت میپیچیم و در صورت تمایل با خلال چوبی ثابت کنید و داخل ماهیتابه که خیلی کم با روغن چرب کردید کنار هم قرار دهید.

بیشتربخوانید:

 

 

 

مرحله چهارم: سرخ کردن

ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار داده و درب تابه را قرار دهید تا رول ها به آرامی پخته و یک طرف ان سرخ شود و برگردانید تا طرف دیگرشان هم پخته و‌ سرخ شود و در حین پخت با قلمو از ترکیب کره و زعفران روی رولها بکشید. نوش جان

فوت و فن های تهیه رول مرغ تابه ای

در کنار این رولهای خوشمزه از هویج چیپسی سرخ شده و‌سیب زمینی و یا فلفل دلمه ای های رنگی تفت داده شده یا زرشک و خلال پسته و یا خلال نارنج و گوجه گیلاسی به دلخواه برای تزیین استفاده کنید.

برای تهیه سس گردو در کنار رول مرغ باید یک عدد پیاز کوچک را رنده کرده و در کمی روغن تفت دهید و ۳ قاشق گردوی آسیاب شده اضافه کنید و تفت دهید و کمی نمک و زعفران بزنید و دو لیوان آب بریزید و با حرارت کم به مدت ۴۰ دقیفه پخت و در نهایت ۱ قاشق رب انار زدم و یک قاشق چایخوری آب نارنج اضافه کنید.

اگر رول ها را در روغن فراوان سرخ کنید،رنگ آن تیره و زیبایی خود را از دست می دهند (تکه ای که رنگش در تصویر متفاوت است).

بیشتربخوانید:

برچسب ها: هویج، ادویه، زعفران، کره، رول مرغ، رولت مرغ، غذای مجلسی تعداد بازديد: 190 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز