مواد لازم برای 4 نفر
عدس...................یک پیمانه
هویج متوسط...............2 عدد، نگینی خرد شده
اسفناج تازه..................حدود 100 گرم، خرد شده
شیر....................2 پیمانه
نمک و فلفل.....................به میزان لازم
قارچ.................به دلخواه، برای تزئین سوپ
کره...............مقداری، به دلخواه
بیشتربخوانید:
روشتهیه
عدس را در آب ریخته، بپزید تا حدی که نیمپز شود. سپس هویج نگینی شده را اضافه کنید. کاملاً که پخته شدند اسفناج را بیافزایید. در این مرحله حدود 7 تا 8 دقیقه سوپ را با درب باز بپزید. این کار باعث میشود که رنگ اسفناج خوشرنگ بماند. سپس شیر را اضافه کرده، نمک و فلفل را نیز بیافزایید. سوپ را هر از گاهی هم زده و بگذارید سوپ چند جوش بزند. پس از کشیدن در ظرف روی آن را با چند حلقه قارچ تفت داده شده تزیین کنید. میتوان در اواخر پخت کمی کره نیز به سوپ افزود.
بیشتربخوانید:
یادآوری
پس از ریختن اسفناج درب قابلمه را نگذارید تا اسفناج رنگ خودش را حفظ کند.
در آخر تفت به سوپ کمی کره اضافه کنید.
منبع : شور و شیرین
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه