تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم:
خمیر پیتزا.................150 گرم
سس پیتزا........... 2 قاشق سوپخوری
پنیر موزارلا.................. 150 گرم
میگو تمیز کرده ................. 10 عدد
ماهی تن............... یکدوم از یک قوطی
ماهی کیلکا..................... 4-5 عدد
پودر آویشن................. یکدوم قاشق چایخوری
فلفل دلمهای رنگی خرد کرده............ به میزان لازم
پنیر بلوچیز................. 50 گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه پیتزا گیاهی روسی
طرز تهیه پیتزا شیکاگو؛ آمریکاییِ اصل
طرز تهیه :
خمیر نیمه آماده را در سینی مخصوص پیتزا بگذارید. آنگاه سس را بیفزائید و با قلمو روی سطح خمیر را کاملا به سس آغشته کنید. حالا قدری از پنیر موزارلا را روی سطح خمیر بپاشید. سپس میگو، ماهی تن و کیلکا را رویش قرار دهید و پودر آویشن را بپاشید اینک با فلفل دلمهای آن را بیارائید و از مخلوط پنیر بلوچیز و پنیر موزارلا رویش بپاشید. سپس پیتزا را در فر گرم کرده با دمای 200 درجة سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید تا سطح پنیر برشته و طلایی شود.
یادآوری: پس از آماده شدن پیتزا میتوانید با سس مورد نظر آن را میل کنید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه پیتزا گیاهی روسی
طرز تهیه پنیر پیتزا در خانه + نکته مهم برای کشدار شدن پنیر
فوت وفن پخت خمیر پیتزای عالی