Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 16:53

2
اسفند
پیتزای دریایی

پیتزای دریایی

خمیر نیمه آماده را در سینی مخصوص پیتزا بگذارید. آن‌گاه سس را بیفزائید و با قلمو روی سطح خمیر را کاملا به سس آغشته کنید. حالا قدری از پنیر موزارلا را روی سطح خمیر بپاشید. سپس میگو، ماهی تن و کیلکا را رویش قرار دهید

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم:

خمیر پیتزا.................150 گرم

سس پیتزا...........  2 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلا.................. 150 گرم

میگو تمیز کرده ................. 10 عدد

ماهی تن............... یک‌دوم از یک قوطی

ماهی کیلکا.....................  4-5 عدد

پودر آویشن................. یک‌دوم قاشق چایخوری

فلفل دلمه‌ای رنگی خرد کرده............  به میزان لازم

پنیر بلوچیز................. 50 گرم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه پیتزا گیاهی روسی

طرز تهیه پیتزا شیکاگو؛ آمریکاییِ اصل

 

 

 

طرز تهیه :

خمیر نیمه آماده را در سینی مخصوص پیتزا بگذارید. آن‌گاه سس را بیفزائید و با قلمو روی سطح خمیر را کاملا به سس آغشته کنید. حالا قدری از پنیر موزارلا را روی سطح خمیر بپاشید. سپس میگو، ماهی تن و کیلکا را رویش قرار دهید و پودر آویشن را بپاشید اینک با فلفل دلمه‌ای آن را بیارائید و از مخلوط پنیر بلوچیز و پنیر موزارلا رویش بپاشید. سپس پیتزا را در فر گرم کرده با دمای 200 درجة سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید تا سطح پنیر برشته و طلایی شود.

یادآوری: پس از آماده شدن پیتزا می‌توانید با سس مورد نظر آن را میل کنید.

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه پیتزا گیاهی روسی

 طرز تهیه پنیر پیتزا در خانه + نکته مهم برای کشدار شدن پنیر

 فوت وفن پخت خمیر پیتزای عالی

 

 

برچسب ها: ماهی، سس، میگو، پیتزا، غذای دریایی، پنیر موزارلا، آویشن، فلفل دلمه ای، ماهی کیلکا، خمیر پیتزا، پیتزا دریایی، پنیر بلوچیز تعداد بازديد: 154 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز