Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 09:26

8
اردیبهشت
پیتزا براکلی

پیتزا  براکلی

خمیر پیتزا را روی سطح میز آرد پاشیده به ضخامت 3 میلی‌متر پهن کنید. آن‌گاه خمیر را در قالب پیتزا قرار دهید و رویش را با سس آغشته کنید. سپس یک دوم از مخلوط پنیرها را روی سطح خمیر بریزید و به ترتیب براکلی، زیتون، قارچ، فیلة گوساله

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم :

خمیر پیتزا ................150 گرم

سس پیتزا ................ 2  قاشق چایخوری

پنیر موزارلا رنده کرده دالیا ................120 گرم

پنیر گودا  رنده کرده.............. 30 گرم

براکلی بخارپز کرده............... 150 گرم

زیتون بدون هسته................5 عدد

قارچ ورقه‌ای خرد کرده ...............10 عدد

فیله گوساله تفت داده................. 100 گرم

فلفل دلمه‌ای خرد کرده................... یک‌سوم پیمانه

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه پیتزا گیاهی روسی

طرز تهیه پیتزا شیکاگو؛ آمریکاییِ اصل

 

 

 

طرز تهیه :

خمیر پیتزا را روی سطح میز آرد پاشیده به ضخامت 3 میلی‌متر پهن کنید. آن‌گاه خمیر را در قالب پیتزا قرار دهید و رویش را با سس آغشته کنید. سپس یک دوم از مخلوط پنیرها را روی سطح خمیر بریزید و به ترتیب براکلی، زیتون، قارچ، فیلة گوساله و فلفل دلمه‌ای را بریزید. اینک باقیماندة پنیر را روی سطح پیتزا بپاشید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجة سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید تا سطح پنیر طلایی شود.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه پیتزا گیاهی روسی

طرز تهیه پیتزا شیکاگو؛ آمریکاییِ اصل

فوت وفن پخت خمیر پیتزای عالی

 

 

برچسب ها: پیتزا، فلفل دلمه‌ای، قارچ، پنیر موزارلا، زیتون، طرز تهیه پیتزا، پنیر گودا، خمیر پیتزا، پیتزا رژیمی، پیتزا خانگی، پیتزا بدون فر، پیتزا براکلی تعداد بازديد: 421 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز