تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
نمک .............. به میزان لازم
کاهو رسمی............... 6-8 برگ تازه
برنج آبکش کرده.............. 500 گرم
پودر هل............. یکسوم قاشق چایخوری
دارچین ............... یکسوم قاشق چایخوری
پودر گشنیز............... یکچهارم قاشق چایخوری
زنجفیل .............. یکسوم قاشق چایخوری
روغن مایع............... به میزان لازم
زعفران.............. به میزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه
در قابلمة مناسبی قدری آب بریزید و روی حرارت اجاق بجوش آورید. آنگاه قدری نمک بیفزائید و برگهای کاهو را در آن قرار دهید تا نرم شود.
سپس برنج آبکش کرده را داخل ظرفی ریخته و پودر هل، دارچین، گشنیز و زنجفیل را به برنج اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید طوری که برنج له یا شکسته نشود. حالا در ظرف مورد نظر کمی روغن و زعفران ریخته و کاهوها را در ته ظرف قرار دهید.
اینک برنج را داخل ظرف بریزید و با قاشق سطح آن را بفشارید تا منسجم شود و به مدت 30 دقیقه در فر گرم با دمای 175 درجة سانتیگراد بپزید.