چی شی: شامی کباب یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که مانند کباب تابه ای از کباب های خانگی محسوب می شود.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه شامی تن ماهی
شامی کباب به دلیل اینکه از کباب های خشک محسوب می شود، معمولا به همراه سس سرو می شود، توصیه می کنیم در کنار این غذا یا از گوجه فرنگی سرخ شده استفاده کنید یا از سس گوجه فرنگی.
مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
تخم مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد بزرگ
آرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ۴ عدد متوسط
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
زردچوبه و روغن به اندازه کافی
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کوکوی قارچ
طرز تهیه شامی کباب
مرحله اول
مرحله دوم
مرحله سوم
مرحله چهارم
مرحله پنجم
اگر وقت کافی ندارید می توانید بعد از آماده شدن مایه شامی آنرا سرخ کنید ولی در صورتی که امکانش هست حتما مایه شامی را چند ساعت در یخچال قرار دهید تا در پایان پخت شامی کباب خوشمزه تر و مجلسی تری داشته باشید.
مرحله ششم
پس از اینکه مایه شامی کباب به خوبی استراحت کرد آنرا از یخچال خارج می کنیم ، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن مایع داخل تابه می ریزیم و اجازه می دهیم روغن به خوبی داغ شود.
بیشتربخوانید:
دستور پخت کوکو با طعم متفاوت برنجی
مرحله هفتم
پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد کتلت ها را دانه به دانه با دست شکل می دهیم در روغن می اندازیم تا سرخ شوند. پس از اینکه اطراف کتلت ها سرخ شدند و رنگ گرفتند آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.
مرحله هشتم
برای تهیه سس مخصوص شامی کباب ، گوجه فرنگی ها را به صورت ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا آبشان کشیده شود و روغن بیندازند، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم.
مرحله نهم
در تهیه این سس می توانیم از قارچ و فلفل دلمه ای هم استفاده کنیم. پس از اینکه سرخ کردن شامی ها به پایان رسید آنها به همراه سس گوجه فرنگی را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.