Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 03:42

18
بهمن
طرز تهیه ته‌انداز مرغ با شوید؛ شیک و مجلسی

طرز تهیه ته‌انداز مرغ با شوید؛ شیک و مجلسی

ته انداز مرغ با شوید یکی از پلوهای مجلسی و خوشمزه است.

ته انداز مرغ با شوید یکی از پلو های مجلسی و خوشمزه می باشد که شما می توانید این مرغ خوشمزه را به همراه شوید پلو و سیب زمینی نگینی شده داخل قابلمه قرار دهید و بگذارید تا پخته شود.

 شما می توانید نیمی از برنج را زعفرانی کنید و نیمی را ساده قرار دهید و روی مرغ ریخته و بگذارید تا پخته شود. برای پخت ته انداز مرغ با شوید حتما باید از شعله پخش کن استفاده کنید زیرا باید مرغ با حرارت کم پخته و برشته شود. شما می توانید از هر قسمت مرغ که دوست دارید استفاده کنید.
 

بیشتربخوانید:

 

طرز تهیه ته‌انداز مرغ با شوید؛ شیک و مجلسی

مواد لازم برای تهیه ته انداز مرغ با شوید

شوید تازه    ۱ دسته

 برنج    ۲ پیمانه

ران مرغ    ۱ عدد

 سیب زمینی    ۱ عدد

زعفران و روغن و کره    به مقدار لازم

 نمک، فلفل سیاه، زردچوبه    به مقدار لازم
 
 

طرز تهیه ته انداز مرغ با شوید خوشمزه و مجلسی

 مرحله اول: مزه دار کردن مرغ

ابتدا باید مرغ را مزه دار کنید برای این کار ران یا سینه مرغ را باید با کمی زعفران و ادویه ها و یک پیاز خلالی شده برای چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود، می توانید از کمی سیر نیز استفاده کنید.

 مرحله دوم: سرخ کردن

در ادامه باید داخل قابلمه مورد نظر کمی روغن و کره و زعفران بریزید و هر دو طرف مرغ را خوب سرخ طلایی کنید و بعد سیب زمینی را پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید و به همراه مرغ تفت دهید تا کمی سرخ و نرم شود.

 مرحله سوم: آبکش کردن برنج

برنج را که از چند ساعت قبل خیس کردید روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا بجوش بیاید و نرم شود و ۵ دقیقه مانده تا آبکش کنید باید شوید ساطوری شده را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا سبزی پخته شود و بعد آبکش کنید.

مرحله چهارم: تهیه ته انداز مرغ با شوید

در ادامه باید نیمی از شوید پلو را با زعفران مخلوط کنید و روی مرغ و سیب زمینی بریزید و بعد مابقی برنج را اضافه کنید و قابلمه را روی یک شعله پخش کن قرار دهید و برای ۱ الی ۲ ساعت بگذارید تا پلو و مرغ پخته شود و در انتها روی مواد کمی کره بریزید. نوش جان

بیشتربخوانید:

 

 

 

فوت و فن های دستور پخت ته انداز مرغ با شوید و سیب زمینی

می توانید به دلخواه از هر قسمت مرغ که دوست دارید استفاده کنید ولی ترکیب ران و پهلو مجلسی تر است.

حرارت نباید زیاد باشد تا مرغ نسوزد و با دمای برنج پخته و نرم شود.

می توانید به دلخواه از شوید خشک استفاده کنید و یا از ترکیب شوید خشک و تازه استفاده کنید تا عطر بیشتری داشته باشد.

 بیشتر بخوانید:

ته دیگ مرغ زعفرانی + طرز تهیه

 

 

 

برچسب ها: ته چین، سیب زمینی، آموزش آشپزی، زعفران، شوید، ته دیگ بال مرغ، ته انداز تعداد بازديد: 122 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز