خورش آلو و قیسی یکی از خورشت های بسیار خوشمزه و مجلسی می باشد که بیشتر از ران مرغ برای این غذا استفاده می شود و شما می توانید این غذای خوشمزه را برای مهمانی ها تهیه کنید.
بیشتربخوانید:
خورش قورمه سبزی بدون گوشت + طرز تهیه
مواد لازم برای تهیه خورش آلو و قیسی و مرغ
پیاز ۳ عدد
ران مرغ ۲ عدد
آلو سیاه خورشتی ۵ عدد
قیصی خشک ۸ عدد
کشمش ۱ ق غذا خوری
رب گوجه فرنگی ۱ ق غذا خوری
زعفران به مقدار لازم
سیر ۲ حبه
نمک، فلفل سیاه، دارچین به مقدا لارم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی با گوشت
طرز تهیه خورش آلو و قیسی مجلسی و خوشمزه با ران مرغ
ابتدا باید مرغ را نیم پز کنید و بعد سرخ کنید. برای این کار ران مرغ را به همراه یک پیاز ۴ قاچ شده و و سیر خرد شده داخل قابلمه قرار دهید و روی مواد آب جوش ریخته و بگذارید تا مرغ نیم پز شود. می توانید از برگ بو نیز برای گرفتن بوی زهم مرغ استفاده کنید.
مرحله دوم: تهیه گوشت قلقلی
مرحله دوم: تفت دادن مواد
مرحله سوم: افزودن مرغ
مرحله چهارم: پخت خورشت آلو و قیسی
نکات کلیدی در تهیه خورش آلو و قیسی با مرغ برای مهمانی و مجالس با کشمش
می توانید کشمش را تفت دهید و در انتها روی خورش قرار دهید.
این خورشت باید کم آب و کاملا غلیظ باشد و اصلا نباید حالت آبکی داشته باشد.
آلو ها نباید تو خورشت خیلی پخته و له شوند.