Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:21

7
بهمن
طرز تهیه خورش آلو و قیسی

طرز تهیه خورش آلو و قیسی

این خورش یکی از خورشت‌های بسیار خوشمزه و مجلسی است.

خورش آلو و قیسی یکی از خورشت های بسیار خوشمزه و مجلسی می باشد که بیشتر از ران مرغ برای این غذا استفاده می شود و شما می توانید این غذای خوشمزه را برای مهمانی ها تهیه کنید.

 این غذا بیشتر در شمال کشور با ظرف مخصوص یعنی گمج تهیه می شود ولی شما می توانید به راحتی این خورشت جذاب و خوش آب رنگ را به همراه برنج سرو کنید و یک خورشت فوق العاده در خانه تهیه کنید. استفاده از گردو در این خورش بسیار سلیقه ای می باشد و شما می توانید این خورش را به با آلو جنگلی یا معمولی تهیه کنید.
 

طرز تهیه خورش آلو و قیسی؛ شیک و مجلسی

مواد لازم برای تهیه خورش آلو و قیسی و مرغ

پیاز ۳ عدد

ران مرغ ۲ عدد

آلو سیاه خورشتی ۵ عدد

قیصی خشک ۸ عدد

کشمش ۱ ق غذا خوری

رب گوجه فرنگی ۱ ق غذا خوری

زعفران به مقدار لازم

سیر ۲ حبه

نمک، فلفل سیاه، دارچین به مقدا لارم

بیشتربخوانید:

طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی با گوشت

 

 

 

طرز تهیه خورش آلو و قیسی مجلسی و خوشمزه با ران مرغ

 مرحله اول: نیم پز کردن مرغ

ابتدا باید مرغ را نیم پز کنید و بعد سرخ کنید. برای این کار ران مرغ را به همراه یک پیاز ۴ قاچ شده و و سیر خرد شده داخل قابلمه قرار دهید و روی مواد آب جوش ریخته و بگذارید تا مرغ نیم پز شود. می توانید از برگ بو نیز برای گرفتن بوی زهم مرغ استفاده کنید.

 

مرحله دوم: تهیه گوشت قلقلی

مرحله دوم: تفت دادن مواد

 در ادامه ۲ عدد از پیاز ها را پوست بگیرید خلالی خرد کنید و داخل یک تابه یا قابلمه بدون روغن کمی تفت دهید و بعد روغن و زردچوبه و نمک اضافه کنید و تفت دهید و زمانی که پیاز کمی خوشرنگ شد آلو قیصی را اضافه کنید و کمی تفت دهید و به دلخواه کمی فلفل سیاه و دارچین اضافه کنید و در انتها کشمش پلویی را نیز اضافه کنید.

مرحله سوم: افزودن مرغ

 در ادامه باید رب را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و رب خوشرنگ شود سپس تکه های مرغ نیم پز شده را روی مواد قرار دهید و یک لیوان از آب مرغ صاف شده روی آن بریزید و بگذارید تا پخته شود و مرغ غلیظ شود.

مرحله چهارم: پخت خورشت آلو و قیسی

 حالا در انتها با نمک و مقدار ملس بودن خورشت را تست کنید و اگر دوست دارید می توانید کمی شکر اضافه کنید و زمانی که خورش جا افتاده و غلیظ شده از روی حرارت بردارید و به همراه کته میل کنید. نوش جان

بیشتربخوانید:

طرز تهیه خورش افشاری

 

 

نکات کلیدی در تهیه خورش آلو و قیسی با مرغ برای مهمانی و مجالس با کشمش

 می توانید کشمش را حذف کنید و ۲ ق غذا خوری شکر استفاده کنید.

می توانید کشمش را تفت دهید و در انتها روی خورش قرار دهید.

این خورشت باید کم آب و کاملا غلیظ باشد و اصلا نباید حالت آبکی داشته باشد.

آلو ها نباید تو خورشت خیلی پخته و له شوند.

 

 

برچسب ها: غذای سنتی، خورش، آموزش آشپزی، خورشت، زعفران، قیسی، آلو بخارا، غذای ایرانی تعداد بازديد: 144 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز