کباب گوشت قلقلی با بادمجان یکی از غذا های بسیار خوشمزه و ساده می باشد که از ترکیب گوشت قلقلی با بادمجان تهیه می شود و همه مواد بعد از تهیه داخل سیخ چوبی یا فلزی زده می شود و می توانید در تابه یا فر این غذای خوشمزه را تهیه کنید و به همراه برنج و سس ربی میل کنید.
بیشتربخوانید:
مواد لازم برای تهیه کباب گوشت قلقلی با بادمجان
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پودر زعفران کمی
فلفل دلمه ۱ عدد
رب ۱ ق چای خوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کباب گوشت قلقلی با بادمجان مجلسی و خوشمزه به صورت سیخی
ابتدا باید یکی از پیاز ها را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و آب پیاز را بگیرد و به همراه گوشت و ادویه ها و کمی پودر زعفران اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید و برای ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت قلقلی ها مسنجم شود و اگر عجله دارید می توانید قلقلی کنید و داخل فریزر قرار دهید و برای ۱۵ دقیقه بگذارید تا مسنجم شود.
بادمجان ها را بشورید و به صورت حلقه ای خرد کنید و داخل آب و نمک قرار دهید برای ۱۵ دقیقه زمان دهید تا تلخی بادمجان گرفته شود و بعد آبکش کنید و روی دستمال قرار دهید تا آب اصافه کشیده شود. بادمجان را داخل روغن سرخ کنید و کنار قرار دهید.
مرحله سوم: تهیه سس
در ادامه برای تهیه سس باید پیاز را رنده ریز بزنید و داخل یک تابه کمی تفت دهید تا سبک شود. فلفل دلمه خرد شده نیز اضافه کنید و بعد گوجه فرنگی ها را بشورید پوره کنید یا رنده ریز بزنید و تفت دهید تا آب اضافه گوجه کشیده شود و بعد رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.
مرحله چهارم: تهیه کباب گوشت قلقلی با بادمجان
در ادامه سیخ های چوبی یا فلزی را بردارید و یک دانه گوشت قلقلی یک بادمجان حلقه ای را به سیخ بزنید. داخل سس ۱/۲ پیمانه آب جوش بریزید و بعد سیخ های تهیه شده را داخل تابه قرار دهید و اجازه دهید تا گوشت و بادمجان و سس به خورد هم برود و صبر کنید تا سس غلیظ شود. نوش جان
بیشتربخوانید:
طرز تهیه شامی کباب؛ خوشمزه و مجلسی
نکات کلیدی در تهیه کباب گوشت قلقلی با بادمجان خوشمزه با سیخ چوبی یا فلزی
می توانید کمی آب لیموترش تازه اضافه کنید.
می توانید به سس کمی رب انار اضافه کنید.
می توانید کمی سیب زمینی سرخ کرده و گوجه فرنگی نیز استفاده کنید.