تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
برنج ................. 100 گرم
لپه ................. 70 گرم
گوشت چرخکرده بدون چربی.............. 500 گرم
نمک و فلفل................. به میزان لازم
زردچوبه .................1 قاشق چایخوری
سبزی کوفته تمیز کرده و خرد کرده.................. 200 گرم
کره ................... 50 گرم
پیازداغ.................... 3 قاشق سوپخوری
زردچوبه................... به میزان لازم
رب گوجهفرنگی ................... 2 قاشق سوپخوری
آلو یا قیسی...................به میزان لازم
بیشتربخوانید:
کوفته ترکی
طرز تهیه
برنج را بخیسانید و لپه را بپزید. آنگاه در ظرف مناسبی گوشت، نمک، فلفل، زردچوبه و سبزی را خوب ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند. حالا دو قاشق از برنج را کنار بگذارید و بقیة آن را همراه با لپه به گوشت بیفزائید و خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید. سپس کره و پیازداغ را به همراه زردچوبه، نمک، فلفل و رب گوجهفرنگی در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید و قدری تفت دهید. اینک به میزان کافی آب جوش افزوده و صبر کنید تا سس به حالت جوش درآید. سپس از مایه گلولههایی در دست آماده کنید و در سس تهیه کرده بریزید. زمانیکه کوفتهها تمام شد باید کاملا روی کوفته را سس قرار گرفته باشد. حالا برنج باقیمانده و دو قاشق از سبزی کنار گذاشته را به سس اضافه کنید. اکنون کوفته را با حرارت ملایم به مدت 2 ساعت بپزید.
بیشتربخوانید:
کوفته مرغ
طرز تهیه کوفته کشک اصفهان
یادآوری 1: در صورت دلخواه در وسط کوفتهها یک آلو یا قیسی قرار دهید.
یادآوری 2: قبل از اضافه کردن سبزی به مواد 2 قاشق از سبزی خرد کرده را برای سس کوفته کنار بگذارید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیهی کوفته همدانی
کوفته پنیری با سس مخصوص + طرز تهیه