Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 21:48

19
دی
کوفته برنجی

کوفته برنجی

برنج را بخیسانید و لپه را بپزید. آن‌گاه در ظرف مناسبی گوشت، نمک، فلفل، زردچوبه و سبزی را خوب ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند. حالا دو قاشق از برنج را کنار بگذارید و بقیة آن را همراه با لپه به گوشت بیفزائید و خوب مخلوط کنید

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

برنج ................. 100 گرم

لپه ................. 70 گرم

گوشت چرخکرده بدون چربی.............. 500 گرم

نمک و فلفل................. به میزان لازم

زردچوبه .................1 قاشق چایخوری

سبزی کوفته تمیز کرده و خرد کرده.................. 200 گرم

کره ................... 50 گرم

پیازداغ.................... 3 قاشق سوپخوری

زردچوبه................... به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی ................... 2 قاشق سوپخوری

آلو یا قیسی...................به میزان لازم

بیشتربخوانید:

کوفته ترکی

 

 

 

طرز تهیه

برنج را بخیسانید و لپه را بپزید. آن‌گاه در ظرف مناسبی گوشت، نمک، فلفل، زردچوبه و سبزی را خوب ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند. حالا دو قاشق از برنج را کنار بگذارید و بقیة آن را همراه با لپه به گوشت بیفزائید و خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید. سپس کره و پیازداغ را به همراه  زردچوبه، نمک، فلفل و رب گوجه‌فرنگی در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید و قدری تفت دهید. اینک به میزان کافی آب جوش افزوده و صبر کنید تا سس به حالت جوش درآید. سپس از مایه گلوله‌هایی در دست آماده کنید و در سس تهیه کرده بریزید. زمانیکه کوفته‌ها تمام شد باید کاملا روی کوفته را سس قرار گرفته باشد. حالا برنج باقیمانده و دو قاشق از سبزی کنار گذاشته را به سس اضافه کنید. اکنون کوفته را با حرارت ملایم به مدت 2 ساعت بپزید.

بیشتربخوانید:

کوفته مرغ

طرز تهیه کوفته کشک اصفهان

 

 

یادآوری 1: در صورت دلخواه در وسط کوفته‌ها یک آلو یا قیسی قرار دهید.

یادآوری 2: قبل از اضافه کردن سبزی به مواد 2 قاشق از سبزی خرد کرده را برای سس کوفته کنار بگذارید.

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه‌ی کوفته همدانی

کوفته‌ پنیری با سس مخصوص + طرز تهیه

 

 

برچسب ها: غذای سنتی، کوفته، قیسی، گوشت، کوفته برنجی، کوفته تبریزی، طرز تهیه کوفته، آلو، پیاز داغ، طرز تهیه، وا رفتن کوفته تعداد بازديد: 148 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز