Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:15

16
دی
مرغ پاپكورنى

مرغ پاپكورنى

روغن و پیاز را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید تا سبک و طلایی شود. آن‌گاه سیر و فلفل دلمه‌ای را افزوده و 5 دقیقة دیگر آن را تفت دهید. سپس برنج را به همراه آب مرغ و کره بپزید و 20 دقیقه دم کنید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

روغن زیتون............... 2 قاشق سوپخوری

پیاز (خرد کرده) .................1 عدد کوچک

سیر له کرده................. 1 حبه

فلفل دلمة قرمز (ریز خرد کرده)................. 1 عدد

برنج...............  150 گرم

آب مرغ.............. 400 میلی‌لیتر

کره................  50 گرم

قارچ خرد کرده................ 175 گرم

نمک و فلفل................ به میزان لازم

پنیر پارمسان................ 4 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ............... 4 عدد

روغن مخصوص سرخکردنی................ به میزان لازم

   بیشتربخوانید:

طرز تهیه

روغن و پیاز را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید تا سبک و طلایی شود. آن‌گاه سیر و فلفل دلمه‌ای را افزوده و 5 دقیقة دیگر آن را تفت دهید. سپس برنج را به همراه آب مرغ و کره بپزید و 20 دقیقه دم کنید. اینک قارچ را کمی تفت دهید و در ظرف مناسبی مواد فراهم کرده را با نمک، فلفل، پنیر و تخم‌مرغ مخلوط کنید. اینک هر بار قدری از مواد فراهم کرده را برداشته و در دست فرم دهید و در روغن داغ سرخ کنید.

 بیشتربخوانید:

جوجه کباب لبنانی

طرز تهیه چیکن برگر مکزیکی

 

 

برچسب ها: مرغ، روغن زیتون، ناگت، زعفران، سیر، ادویه مرغ، مرغ مجلسی، مزه دار کردن مرغ، پنیر پارمسان، مرغ پاپكورنى تعداد بازديد: 139 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز