تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
روغن زیتون............... 2 قاشق سوپخوری
پیاز (خرد کرده) .................1 عدد کوچک
سیر له کرده................. 1 حبه
فلفل دلمة قرمز (ریز خرد کرده)................. 1 عدد
برنج............... 150 گرم
آب مرغ.............. 400 میلیلیتر
کره................ 50 گرم
قارچ خرد کرده................ 175 گرم
نمک و فلفل................ به میزان لازم
پنیر پارمسان................ 4 قاشق سوپخوری
تخممرغ............... 4 عدد
روغن مخصوص سرخکردنی................ به میزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه
روغن و پیاز را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید تا سبک و طلایی شود. آنگاه سیر و فلفل دلمهای را افزوده و 5 دقیقة دیگر آن را تفت دهید. سپس برنج را به همراه آب مرغ و کره بپزید و 20 دقیقه دم کنید. اینک قارچ را کمی تفت دهید و در ظرف مناسبی مواد فراهم کرده را با نمک، فلفل، پنیر و تخممرغ مخلوط کنید. اینک هر بار قدری از مواد فراهم کرده را برداشته و در دست فرم دهید و در روغن داغ سرخ کنید.
بیشتربخوانید:
جوجه کباب لبنانی
طرز تهیه چیکن برگر مکزیکی