گودا یکی از معروفترین پنیرهای جهان و پرفروشترین پنیر هلند، رایحهای ملایم و گردویی و طعم و بویی شبیه خامه دارد و به همین دلیل برای هر ذائقهای خوشایند و مطلوب است.
از پنیر گودای زیره در سالاد و صبحانه، انواع ساندویچهای سرد و گرم و به عنوان پیش غذا میتوان استفاده کرد.
مواد لازم برای تهیه چیکن برگر مکزیکی
پیاز .............دو عدد
سینه مرغ بی استخوان............ ۶۰۰ گرم
سیر .................یک حبه
تخم گشنیز ..................یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز............ نصف قاشق چایخوری
پنیر گودا ................ ۱۵۰ گرم
نان برگر............ چهار عدد
پودر سوخاری .............به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه............به مقدار لازم
ماست چکیده............... به مقدار لازم
برگ گشنیز ..............به مقدار لازم
گوجه فرنگی........... به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
برگر مرغ با سالاد کلم
طرز تهیه چیکن برگر مکزیکی
مرحله اول
یک عدد پیاز را به همراه سینه مرغ، سیر، تخم گشنیز، گشنیز، فلفل قرمز و پنیر گودای زیره رنده شده در غذاساز بریزید تا مواد کاملا با یکدیگر مخلوط شوند و حالت چسبندگی پیدا کند سپس مخلوط را با مقداری نمک و فلفل سیاه مزهدار کنید.
مرحله دوم
مخلوط را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید سپس در پودر سوخاری بغلتانید و به صورت گرد فرم دهید تا به صورت برگر در آیند.
برگرها را در تابهای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم از هر طرف سرخ کنید تا طلایی شوند. قبل از برداشتن از روی حرارت، یک ورقه پنیر گودای زیره کاله روی آنها قرار دهید تا ذوب شوند.
مرحله سوم
مقداری ماست چکیده روی نانها بمالید سپس چیکن برگر را روی آنها قرار دهید. مقداری برگ گشنیز، حلقههای گوجه فرنگی و پیاز خلالی روی آنها بریزید و نان دیگر را روی برگرها قرار دهید و سرو کنید.
منبع: کتاب کاله