Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 01:49

12
دی
اشكنه آلبالو

اشكنه آلبالو

پياز را نگيني خرد نموده و سرخ كنيد. زردچوبه و آرد را به آن اضافه کرده و كمي تفت دهيد. نعناع و 6 پيمانه آب را اضافه كنيد. بعد از جوش آمدن، آلبالو‌هاي بدون هسته را اضافه كنيد.

مواد لازم برای 4 نفر

پياز........................  يك عدد

روغن..................به ميزان لازم

زردچوبه ................ به ميزان لازم

آرد.................يك قاشق سوپخوري سر پر

نعناع خشك....................يك قاشق سوپخوري

آب...............  6 پیمانه

آلبالو..................  يك پيمانه، بدون هسته

تخم‌مرغ...................4 عدد

نمك و فلفل...................به مقدار لازم

بیشتربخوانید:

طرز تهیه اشکنه تخم مرغ به روش سنتی

اشکنه با شنبلیله + طرز تهیه

طرز تهیه آش کشکینه

 

 

 

 

روش‌تهیه

پياز را نگيني خرد نموده و سرخ كنيد. زردچوبه و آرد را به آن اضافه کرده و كمي تفت دهيد. نعناع و 6 پيمانه آب را اضافه كنيد. بعد از جوش آمدن، آلبالو‌هاي بدون هسته را اضافه كنيد. بعد از 10 تا 15 دقيقه تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه داخل اشکنه بشكنيد و صبر کنید تا ببند. نمك و فلفل غذا را اندازه كرده، بعد سرو كنيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: تخم مرغ، غذای سنتی، آلبالو، آموزش آشپزی، زردچوبه، اشکنه، غذای ایرانی، نعنا، طرز تهیه اشکنه تعداد بازديد: 126 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز