Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 09:07

23
اردیبهشت
اشکنه با شنبلیله + طرز تهیه

اشکنه با شنبلیله + طرز تهیه

​​​​​​​اشکنه از آن غذا‌های راحت و سریع است که در کم‌ترین زمان ممکن می‌توانید آن را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. پس اگر زمان کافی برای پخت غذا ندارید، نگران نباشید.

اشکنه از آن غذا‌های راحت و سریع است که در کم‌ترین زمان ممکن می‌توانید آن را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. پس اگر زمان کافی برای پخت غذا ندارید، نگران نباشید.

مواد لازم:

تخم مرغ.............. ۴ عدد

پیاز.................. ۱ عدد درشت

آرد.................۲ قاشق غذاخوری

شنبلیله خشک شده............. ۱ قاشق غذاخوری

زردچوبه.............. نصف قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل سیاه............ به میزان لازم

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه آش کشکینه

طرز تهیه اشکنه با شنبلیله؛ از این راحت‌تر نمی‌شود

 بیشتر بخوانید:

سوپ لیمو و گشنیز + طرز تهیه

خورش گوجه سبز + طرز تهیه

 طرز تهیه و دستور پخت:

۱. پیاز‌ها را بشویید و با یک چاقو مناسب خرد کنید و سپس در یک قابلمه آن را سرخ کنید.

۲. وقتی که پیاز‌ها طلایی شدند آرد و شنبلیله را به آن اضافه کنید و مقداری آن را تفت دهید.

۳. بعد از تفت دادن آخر کار زردچوبه را اضافه کنید.

۴. سپس ۳ تا ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا آب به جوش بیاید.

۵. در این مرحله مقداری نمک و فلفل به قابلمه اضافه کنید.

۶. تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و آن‌ها را کاملاً هم بزنید.

۷. در مرحله بعد تخم مرغ‌ها را به آرامی به اشکنه اضافه کنید و دائماً آن را یا یک قاشق هم بزنید تا تخم مرغ‌ها سفت و بسته نشود.

۸. میزان فلفل و نمک را امتحان کنید و در صورت لزوم دوباره اضافه کنید.

 ۹. پس از آن که مقداری اشکنه قل خورد، غذای حاضر است.

منبع : ایرنا زندگی

برچسب ها: اشکنه، اشکنه با شنبلیله، طرز تهیه اشکنه تعداد بازديد: 459 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز