کوبیده مرغ ترش یکی از روش های بسیار خوشمزه برای تهیه کوبیده مرغ می باشد که با سس مخصوص گردو و رب انار تهیه می شود و شما می توانید این کوبیده خوشمزه را در خانه تهیه کنید.
کوبیده مرغ ترش را می توانید به همراه پلو زعفرانی و برنج تهیه کنید و یک غذای مجلسی خوشمزه و راحت و جدید در خانه تهیه کنید اگر در شمال کشور هستید می توانید از سبزی های معطر محلی نیز استفاده کنید و این کوبیده را تهیه کنید.
بهتر است یک بار این غذای ساده را با سینه و ران مرغ تهیه کنید تا مهمان همیشگی شما شود.
مواد لازم برای تهیه کوبیده مرغ ترش
سینه و ران مرغ ۵۰۰ گرم
پیاز درشت ۲ عدد
گردو ۶ عدد
رب انار ۳ الی ۴ ق غذا خوری
آب جوش ۱ پیمانه
زعفران دم کرده به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پول بیبر، پودر زنجبیل به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
جوجه کباب لبنانی
طرز تهیه کوبیده مرغ ترش خوشمزه و ساده با رب انار و گردو
مرحله اول: آماده سازی مواد
ابتدا باید سینه و ران مرغ را بدون استخوان کنید و بعد از چرخ گوشت رد کنید و یا از ۱۲۳ و غذاساز برای میکس کردن و چرخ کردن استفاده کنید و اگر هیچکدام را نداشتید با چاقو به صورت ریز خرد کنید. یکی از پیاز ها را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و آب پیاز را بگیرید و به همراه مرغ و ادویه ها مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا مواد مسنجم شود.
مرحله دوم: سرخ کردن کوبیده مرغ ترش
داخل یک تابه کمی روغن ریخته و صبر کنید تا داغ شود و بعد مواد را داخل تابه پهن کنید و با کمک یک کفگیر مواد را برش بزنید و درب قابلمه را قرار دهید و صبر کنید تا کوبیده مرغ پخته شود و بعد برگردانید طرف دیگر نیز سرخ کنید و به دلخواه می توانید روی کوبیده کمی زعفران نیز بریزید.
مرحله سوم: تهیه سس
برای تهیه سس باید گردو ها را پوست بگیرید و و با کمک چاقو کمی خرد کنید. پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه با کمی روغن و زردچوبه و فلفل سیاه کمی تفت دهید تا نرم و سبک شود و بعد گردو ها را اضافه کنید و تقت دهید و تا بوی خامی گردو ها گرفته شود و بعد رب انار و آب جوش را اضافه کنید و صبر کنید تا سس غلیظ شود.
مرحله چهارم: پخت کوبیده مرغ ترش
زمانی که سس غلیظ شد باید روی کوبیده های مرغ بریزید و برای ۴۰ دقیقه زمان دهید تا مزه ها به خورد کوبیده برود و سس حسابی غلیظ شود و به همراه کته زعفرانی میل کنید. نوش جان