بادمجان : 10 عدد متوسط
گوجه : 500 گرم
فلفل، زرد چوبه و دارچین : به اندازه لازم
سبزی :( شامل جعفری و گشنیز و یک دسته کوچک نعنا) : 700 گرم
تخم مرغ : 5 عدد
سیر : یک بوته
پیاز داغ : 4 قاشق غذاخوری
روغن : به میزان لازم
آبغوره : به اندازه لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه ملاقورمه شمالی
سبزی را پاک کنید و بشویید و خرد کنید.
بادمجانها را هم پوست بگیرید و نگینی درشت خرد کنید و در آب و نمک قرار دهید.
بعد از یک ساعت آنها را در آورید و خشک کرده و سرخ کنید.
سبزی خرد شده را هم اضافه کرده و آن را هم سرخ کنید.
پیاز و سیر و گوجه را هم نگینی خرد و به مواد قبلی اضافه کنید.
همه مواد را سرخ کرده و ادویهها را اضافه کنید و آبغوره را روی آنها ریخته و در ظرف را بگذارید و حرارت را کم کنید تا به آرامی بجوشد و به روغن بیفتد.
بعد تخم مرغ ها را روی مواد بشکنید و در ظرف را بگذارید و صبر کنید تخم مرغها کاملا بسته شود کمی نمک روی آنها بپاشید.
غذای شما آماده مصرف است.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه شامی گیلانی ؛ تجربه طعمی جدید