Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 05:43

6
آذر
طرز تهیه خورش ملاقورمه شمالی

طرز تهیه خورش ملاقورمه شمالی

ملاقورمه یکی از خوشمزه ترین خورش های شمال ایران است که طرز تهیه آن بسیار ساده است. در ادامه طرز تهیه ملاقورمه شمالی را به شما آموزش می دهیم

مواد لازم برای تهیه ملاقورمه شمالی

بادمجان : 10 عدد متوسط

گوجه : 500 گرم

فلفل، زرد چوبه و دارچین : به اندازه لازم

سبزی :( شامل جعفری و گشنیز و یک دسته کوچک نعنا) : 700 گرم

تخم مرغ : 5 عدد

سیر : یک بوته

پیاز داغ : 4 قاشق غذاخوری

روغن : به میزان لازم

آبغوره : به اندازه لازم

بیشتربخوانید:

طرز تهیه شامی رودباری؛ یک غذای شمالی خوشمزه

 
 
 

طرز تهیه ملاقورمه شمالی
طرز تهیه ملاقورمه شمالی

سبزی را پاک کنید و بشویید و خرد کنید.

بادمجان‌ها را هم پوست بگیرید و نگینی درشت خرد کنید و در آب و نمک قرار دهید.

بعد از یک ساعت آنها را در آورید و خشک کرده و سرخ کنید.

سبزی خرد شده را هم اضافه کرده و آن را هم سرخ کنید.

پیاز و سیر و گوجه را هم نگینی خرد و به مواد قبلی اضافه کنید.

همه مواد را سرخ کرده و ادویه‌ها را اضافه کنید و آبغوره را روی آنها ریخته و در ظرف را بگذارید و حرارت را کم کنید تا به آرامی بجوشد و به روغن بیفتد.

بعد تخم مرغ‌ ها را روی مواد بشکنید و در ظرف را بگذارید و صبر کنید تخم مرغ‌ها کاملا بسته شود کمی نمک روی آنها بپاشید.

غذای شما آماده مصرف است.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه شامی گیلانی ؛ تجربه طعمی جدید

 

 

 

برچسب ها: آبغوره، خورش، سیر، غذای شمالی تعداد بازديد: 282 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز