فینگر فود گوشت و بادمجان یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه ایرانی است که طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فینگر فود گوشت و بادمجان در ادامه با ما همراه باشید.
بیشتربخوانید:
مواد لازم فینگر فود گوشت و بادمجان |
|
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
بادمجان قلمی | ۳ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
آرد ذرت | ۳ قاشق غذاخوری |
آرد سفید | ۳ قاشق غذاخوری |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق مرباخوری |
جعفری تازه | به مقدار کافی |
دلستر بی طعم | به مقدار کافی |
پاپریکا و زیره | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه فینگر فود گوشت و بادمجان
مرحله اول
برای تهیه فینگر فود گوشت و بادمجان خوشمزه در ابتدای کار پیاز را به صورت ریز رنده کرده و از صافی رد می کنیم تا آب اضافی شان گرفته شود سپس به همراه گوشت چرخ کرده و سیر له شده درون یک تابه می ریزیم.
مرحله دوم
حالا جعفری خرد شده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و زیره به کاسه اضافه کرده و به خوبی ورز می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس بادمجان ها را شسته و به صورت حلقه ای برش می زنیم.
مرحله سوم
در ادامه آرد سفید را به همراه آرد ذرت، بیکینگ پودر و دلستر بی طعم درون یک کاسه مناسب ریخته و مخلوط می کنیم، سپس از مواد گوشتی به اندازه یک فندق جدا کرده و بین دو ورقه بادمجان قرار می دهیم.
مرحله چهارم
حالا فینگر فود گوشت و بادمجان را درون مایه فرو برده، سپس درون روغن داغ سرخ می کنیم. در نهایت فینگر فودها را روی دستمال مخصوص روغن گیری قرار می دهیم تا روغن اضافی شان کشیده شود. نوش جان.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه فینگرفود خانگی و راحت برای مهمانی