مواد لازم برای 4 نفر
آرد......................2 قاشق سوپخوری، سرصاف
کره.....................50 گرم
استاک مرغ یا گوشت..................2 لیتر(8 پیمانه)
ماهیچهی گوسفند..................300 گرم، درسته
بلغور جو................یک پیمانه
هویج نگینی شده......................یک و یکدوم پیمانه
شیر.................یک پیمانه
رشتهی سوپ.....................یک پیمانه
جعفری خرد شده...................2 قاشق سوپخوری
گشنیز خرد شده...................2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل..................به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
سوپ لوبیا
طرز تهیه سوپ تمبر هندی
روشتهیه
آرد را با کره تفت داده و استاک را به تدریج به آن اضافه کنید. ماهیچه و بلغور را به آن افزوده و بعد از نیم ساعت هویج نگینی شده را اضافه کنید. بعد از جا افتادن مخلوط، شیر را اضافه کرده و بعد از اینکه سوپ کاملاً غلیظ شد، رشتهی سوپ، جعفری و گشنیز را به آن اضافه کرده و نمک و فلفل سوپ را اندازه کنید. بعد از 10 دقیقه سوپ آماده سرو میباشد.
منبع : شور و شیرین
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه