Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 02:52

7
آبان
سوپ ماهیچه

سوپ ماهیچه

آرد را با کره تفت داده و استاک را به تدریج به آن اضافه کنید. ماهیچه و بلغور را به آن افزوده و بعد از نیم ساعت هویج نگینی شده را اضافه کنید. بعد از جا افتادن مخلوط، شیر را اضافه کرده و بعد از اینکه سوپ کاملاً غلیظ شد

مواد لازم برای 4 نفر

آرد......................2 قاشق سوپخوری، سرصاف

کره.....................50 گرم

استاک مرغ یا گوشت..................2 لیتر(8 پیمانه)

ماهیچه‌ی گوسفند..................300 گرم، درسته

بلغور جو................یک پیمانه

هویج نگینی شده......................یک و یک‌دوم پیمانه

شیر.................یک پیمانه

رشته‌ی سوپ.....................یک پیمانه

جعفری خرد شده...................2 قاشق سوپخوری

گشنیز خرد شده...................2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل..................به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

سوپ لوبیا

طرز تهیه سوپ تمبر هندی

 

 

روش‌تهیه

آرد را با کره تفت داده و استاک را به تدریج به آن اضافه کنید. ماهیچه و بلغور را به آن افزوده و بعد از نیم ساعت هویج نگینی شده را اضافه کنید. بعد از جا افتادن مخلوط، شیر را اضافه کرده و بعد از اینکه سوپ کاملاً غلیظ شد، رشته‌ی سوپ، جعفری و گشنیز را به آن اضافه کرده و نمک و فلفل سوپ را اندازه کنید. بعد از 10 دقیقه سوپ آماده سرو می‌باشد.

منبع : شور و شیرین

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه

 

 

برچسب ها: سوپ، سوپ سبزیجات، طرز تهیه سوپ، استاک، گشنیز، بلغور، سوپ ماهیچه تعداد بازديد: 209 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز