Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 01:09

9
شهریور
سوپ لوبیا

سوپ لوبیا

در ظرف مناسبی، پیاز، هویج و کرفس را 5 تا 7 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا پیاز شفاف شود. آن‌گاه سیر را بیفزایید و 1 دقیقه تفت دهید. سپس گوجه‌فرنگی، لوبیا، آب سبزیجات، پاپریکا و زیره را افزوده و 15 دقیقه صبر کنید تا به آرامی بجوشد.

 تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :

 

مواد لازم :

پیاز خرد کرده.....................1 عدد متوسط

هویج خرد کرده..................2 عدد درشت

ساقه کرفس خرد کرده................2 عدد

سیر له کرده.................4 حبه درشت

روغن زیتون................3 قاشق سوپخوری

گوجه‌فرنگی پخته..............400 گرم

لوبیا سفید پخته....................... 200 گرم

لوبیا قرمز پخته.................200 گرم

آب سبزیجات.................به مقدار لازم

پاپریکا.....................یک‌دوم قاشق چایخوری

زیره...................یک‌دوم قاشق چایخوری

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه

طرز تهیه سوپ تمبر هندی

 

 

 

طرز تهیه :

در ظرف مناسبی، پیاز، هویج و کرفس را 5 تا 7 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا پیاز شفاف شود. آن‌گاه سیر را بیفزایید و 1 دقیقه تفت دهید. سپس گوجه‌فرنگی، لوبیا، آب سبزیجات، پاپریکا و زیره را افزوده و 15 دقیقه صبر کنید تا به آرامی بجوشد.

بیشتربخوانید:

سوپ سیرابی

سوپ کرفس

 
 
 
برچسب ها: غذای کودک، سوپ، روغن زیتون، طرز تهیه سوپ، حبوبات، سوپ لوبیا، پاپریکا تعداد بازديد: 149 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز