Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 14:14

1
آبان
کله جوش

کله جوش

در قابلمه‌ای پیازداغ، بلغور و برنج شسته را ریخته و مقداری آب اضافه ‌کنید تا برنج و بلغور کاملاً بپزند. بعد از نرم شدن کامل برنج و کشیده شدن آب قابلمه، به مدت 3 تا 4 دقیقه با قاشق مواد را هم بزنید تا کاملاً شکفته شوند.

مواد لازم

سبزی پاک شده شامل تره، گشنیز، جعفری و اسفناج..............100 گرم

برگ کَرفس پاک شده...................30 گرم

نعناع خشک..................1 قاشق سوپخوری

بلغور..................50 گرم

برنج......................120 گرم

پیازداغ...................2 قاشق سوپخوری

نخود پخته..................1 و یک‌چهارم لیوان

آب مرغ غلیظ...................4 پیمانه

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه‌ی سمبوسه‌ی گوشت خانگی

طرز تهیه‌ی تاک پلو؛ غذای شاهرودی

 

 

 

کوفته آش:

گوشت چرخ کرده............................150 گرم

بلغور................2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل..................به میزان لازم

پیاز ریز.................1 عدد، رنده شده

 

تزئین:

پیاز درشت...................4 عدد

روغن‌مایع................به مقدار لازم، برای سرخ کردن

نعناع خشک...................مقداری

تخم‌مرغ...................2 عدد

زردچوبه....................یک‌چهارم قاشق چایخوری

کره.................30 گرم

ماست کیسه‌ای محلی و مرغوب.....................1 پیمانه

سیر........................به مقدار دلخواه

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه کله جوش ؛ یک غذای خوشمزه قدیمی

 

 

طرز تهیه

در قابلمه‌ای پیازداغ، بلغور و برنج شسته را ریخته و مقداری آب اضافه ‌کنید تا برنج و بلغور کاملاً بپزند. بعد از نرم شدن کامل برنج و کشیده شدن آب قابلمه، به مدت 3 تا 4 دقیقه با قاشق مواد را هم بزنید تا کاملاً شکفته شوند. آب مرغ را اضافه کرده و بعد از جوشیدن دوباره، 4 عدد کوفته را آرام در قابلمه قرار دهید. در این مرحله سبزی را نیزاضافه کرده و نمک و فلفل آش را اندازه کنید. نخود را نیز افزوده و صبر کنید تا آش جا بیفتد. آش را تزئین کرده و با نان لواش ترید (تلیت) کرده و نوش جان کنید.

بیشتر بخوانید:

ساج قاوورماسی + طرز تهیه

 

 

 

طرزتهیه کوفته آش:

2 قاشق سوپخوری بلغور را شسته و به همراه گوشت، پیاز، فلفل و نمک ورز دهید. مواد را 4 قسمت مساوی کرده و گلوله کنید.

تزئین آش:

برای درست کردن پیازداغ، 4 عدد پیاز درشت را خلالی خرد کرده و با روغن‌مایع سرخ کنید. در آخر نعناع خشک را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. کره را در ماهی تابه ریخته و  مقداری زردچوبه افزوده، تخم‌رغ ها را داخل روغن بریزید. تخم‌مرغ‌ها نباید درسته بمانند بلکه با هم زدن مدوام بپزید و به دلخواه مقداری نمک بیافزایید. ماست کیسه‌ای را با یکی دو قاشق آب جوش یکدست کرده و سیر رنده شده را اضافه کنید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: برنج، غذای سنتی، آش، کوفته، آموزش آشپزی، سیر، غذای ایرانی، آب مرغ، طرز تهیه، بلغور، کله جوش، طرز تهیه کله جوش تعداد بازديد: 187 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز