Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 18 فروردین 1399 - 08:57

5
فروردین
طرز تهیه‌ی کشک‌پیاز؛ غذای محلی کهگیلویه‌ و بویراحمد

طرز تهیه‌ی کشک‌پیاز؛ غذای محلی کهگیلویه‌ و بویراحمد

کشک پیاز از غذاهاهی سنتی استان کهکیلویه و بویراحمد است. کشک پیاز در واقع چیزی شبیه به غذا‌هایی از جمله کالجوش تهران، کله جوش چهارمحال و بختیاری و کشک جوش سمنان است.

کشک پیاز از غذاهاهی سنتی استان کهکیلویه و بویراحمد است. کشک پیاز در واقع چیزی شبیه به غذا‌هایی از جمله کالجوش تهران، کله جوش چهارمحال و بختیاری و کشک جوش سمنان است. همان طور که از اسم این غذا پیداست مواد تشکیل دهنده این غذا کشک و پیاز است و برای شام غذای مناسبی به شمار می‌رود. این غذا در دسته آبگوشت‌ها قرار می‌گیرد، زیرا می‌توانید در آن نان تلیت کرده و میل نمایید.

غذا‌های آبکی در زمان‌های قدیم در ایران بسیار مرسوم بوده است به نحوی که بیشتر از این غذا‌ها استفاده می‌شده و کمتر به سراغ برنج می‌رفتند. تقریبا در اکثر شهر‌های ایران با انواع مواد خوراکی به علاوه کشک از این دسته غذا‌های آبکی زیاد تهیه می‌شده است که علاوه بر آسان بودن بسیار مقوی بوده و انرژی لازم را به بدن می‌رسانده است. کشک از قدیم در اکثر غذا‌ها مورد استفاده قرار می‌گرفته است و دارای خواص بسیار زیادی است از جمله: کشک با حجم کم خود، یک ماده غذایی معجزه آساست که در بردارنده تمامی خواص شیر و حاوی کلسیم، چربی، نمک، پروتئین و نیاسین (ویتامین B۳) است.

بیشتر بخوانید:

ساج قاوورماسی + طرز تهیه

طرز تهیه مرغ پرتقالی مجلسی

کلسیم بالا و فسفر موجود در کشک از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند. کشک گرسنگی را رفع می‌کند و حجم کمی از معده را پر خواهد کرد. کشک دارای مقادیر فراوان پیش ساز گلوتاتیون است. این مواد به خوبی از دستگاه گوارش جذب می‌شوند. خواص مهم گلوتاتیون در کنترل رادیکال‌های آزاد موجب پیشگیری از سرطان‌ها، کند شدن روند پیری و افزایش طول عمر سلول‌ها می‌شود. به بیماران سرطانی بعد از هر وعده غذا ۲تا ۳ قاشق کشک پاستوریزه بخورانید.

مواد لازم

  • کشک: ۵۰۰ گرم
  • پیاز متوسط: ۲ عدد
  • مغز گردو: ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۱ قاشق مربا خوری

طرز تهیه‌ی کشک پیاز؛ غذای محلی کهکیلویه و بویراحمد

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه‌ی سمبوسه‌ی گوشت خانگی

طرز تهیه‌ی تاک پلو؛ غذای شاهرودی

مراحل پخت

۱. ابتدا کشک را (اگر از نوع خشک است) خیس می‌کنیم.

۲. سپس با پیاز تازه، گردو و شکر می‌کوبیم.

۳. مخلوط به دست آمده کشک پیاز می‌باشد و همراه با نان سرو می‌شود.

۴. می‌توانید از کشک مایع هم استفاده کنید.

 

منبع : وب سایت غذالند

برچسب ها: غذاهای محلی، کشک، غذای ایرانی، کله جوش، کشک پیاز، کالجوش تعداد بازديد: 202 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز