مواد لازم
کره.................50 گرم
تره فرنگی خرد کرده ................. 150 گرم
فیلة مرغ خرد کرده ...............200 گرم
سیر له کرده................. 2 حبه
قارچ ریز خرد کرده.................... 200 گرم
نمک و فلفل............... به میزان لازم
تخممرغ.................. 3 عدد
خامه ................ 100 گرم
آبلیمو................ 2 قاشق سوپخوری
فلفل دلمه قرمز ریز خرد کرده..................... یک دوم پیمانه
آرد .................100 گرم
بیکینگپودر .................. 2 قاشق چایخوری
پنیر موزارلای رنده کرده................... 100 گرم
بیشتربخوانید:
مافین پیتزا
مافین گوجه فرنگی و بادمجان
مافین کینوا و ژامبون
روشتهیه
کره را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید. آنگاه ترهفرنگی را اضافه کنید و قدری تفت دهید. حالا مرغ و سیر را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید. سپس قارچ، نمک و فلفل را افزوده و با حرارت تند 5 دقیقه دیگر تفت دهید. اینک تابه را از روی حرارت برداشته تا خنک شود. حالا زرده و سفیده را از هم جدا کنید و سفیده را خوب بزنید تا لطیف شود. اکنون زرده را نیز بزنید. حالا خامه، آبلیمو و فلفلدلمهای را با زرده مخلوط کنید. آنگاه آرد و بیکینگپودر را با آن ترکیب کنید. اینک سفیده را اضافه کنید و به آرامی با مواد مخلوط نمائید. سپس در قالب مافین، کپسولهای کاغذی قرار دهید و سهچهارم از کپسولها را مواد بریزید و آن را در فر گرم کرده با دمای 180درجة سانتیگراد به مدت 45 دقیقه بپزید.
منبع : شور و شیرین