مواد لازم برای 4 نفر
فلفل دلمة سبز................1 عدد
هویج...............2 عدد
قارچ.................2 عدد
پیاز................ 100 گرم
زنجبیل تازه...................1 تكه
سیر خلالي شده..................1حبه
روغن کنجد................1 قاشق چايخوری
روغن...............کمی
بیشتر بخوانید:
کوکوی مرغ و پنیر
اشتباهات رایج در پخت مرغ
ترکیبات A:
گوشت چرخ کرده...................300 گرم
تره فرنگی...............نصف 1 عدد
زنجبیل تازه.................1 تكه
شویو(سويا سس).................1 قاشق چايخوري
نمک.............کمی
فلفل سیاه..............کمی
تخممرغ.................1 عدد
نشاستة ذرت..................1 قاشق چایخوری
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه مرغ بالزامیک
ناگت مرغ خانگی + طرز تهیه
ترکیبات B:
آب....................یک دوم لیوان
سرکه....................6 قاشق چايخوري
شویو(سويا سس).......................یک و نیم قاشق چايخوري
شکر....................6 قاشق چايخوري
نمک......................کمی
سس کچاپ......................3 قاشق چايخوري
نشاستة ذرت.................. 2 قاشق چايخوري
بیشتربخوانید:
روشتهیه
ابتدا ترکیبات A را با هم مخلوط کرده خوب مالش دهيد، سپس به قطعات کوچک گرد کرده در روغن فراوان سرخ كنيد. فلفل دلمهای، هویج ، قارچ و پیاز را به شکل دلخواه قطعه قطعه كنيد. زنجبیل تازه و سیر خلالی شده را با روغن کنجد و روغن معمولی تفت دهيد. سپس سبزیجات را به مواد اضافه كرده تفت دهيد. ترکیبات B را داخل تابه ریخته، گوشت را به آن اضافه كنيد. بعد از كمي جوشيدن خوراك آمادة سرو میباشد.
یادآوری
شويو shoyu همان سويا سس ژاپني ميباشد كه رقيقتر است.
منبع : شور و شیرین