Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:59

31
شهریور
نیکو دانگو (خوراک گوشت چرخ کرده و سبزیجات ژاپنی)

نیکو دانگو (خوراک گوشت چرخ کرده و سبزیجات ژاپنی)

ابتدا ترکیبات A را با هم مخلوط کرده خوب مالش دهيد، سپس به قطعات کوچک گرد کرده در روغن فراوان سرخ كنيد. فلفل دلمه‌ای، هویج ، قارچ و پیاز را به شکل دلخواه قطعه قطعه كنيد. زنجبیل تازه و سیر خلالی شده را با روغن کنجد

مواد لازم برای 4 نفر

فلفل دلمة سبز................1 عدد

هویج...............2 عدد

قارچ.................2 عدد

پیاز................ 100 گرم

زنجبیل تازه...................1 تكه

سیر خلالي شده..................1حبه

روغن کنجد................1 قاشق چايخوری

روغن...............کمی

 بیشتر بخوانید:

کوکوی مرغ و پنیر

اشتباهات رایج در پخت مرغ

 

 

 

ترکیبات A:

گوشت چرخ کرده...................300 گرم

تره فرنگی...............نصف 1 عدد

زنجبیل تازه.................1 تكه

شویو(سويا سس).................1 قاشق چايخوري

نمک.............کمی

فلفل سیاه..............کمی

تخم‌مرغ.................1 عدد

نشاستة ذرت..................1 قاشق چایخوری

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه مرغ بالزامیک

 ناگت مرغ خانگی + طرز تهیه‌

 

 

 

ترکیبات B:

آب....................یک دوم لیوان

سرکه....................6 قاشق چايخوري

شویو(سويا سس).......................یک و نیم قاشق چايخوري

شکر....................6 قاشق چايخوري

نمک......................کمی

سس کچاپ......................3 قاشق چايخوري

نشاستة ذرت.................. 2 قاشق چايخوري

 بیشتربخوانید:

 

 

 

روش‌تهیه

ابتدا ترکیبات A را با هم مخلوط کرده خوب مالش دهيد، سپس به قطعات کوچک گرد کرده در روغن فراوان سرخ كنيد. فلفل دلمه‌ای، هویج ، قارچ و پیاز را به شکل دلخواه قطعه قطعه كنيد. زنجبیل تازه و سیر خلالی شده را با روغن کنجد و روغن معمولی تفت دهيد. سپس سبزیجات را به مواد اضافه كرده تفت دهيد. ترکیبات B را داخل ‌تابه ریخته، گوشت را به آن اضافه كنيد. بعد از كمي جوشيدن خوراك آمادة سرو می‌باشد.

یادآوری

شويو shoyu  همان سويا سس ژاپني مي‌باشد كه رقيق‌تر است.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، تره فرنگی، غذای ژاپنی، غذای چینی، سرکه، سس کچاپ، طرز تهیه، سويا سس تعداد بازديد: 161 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز