Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 23:43

27
شهریور
سوفلۀ‌ بادمجان‌ سوخاری

سوفلۀ‌ بادمجان‌ سوخاری

بادمجان‌‌ها را پس از کبابی کردن پوستشان را جدا کنید و با کف دست اندکی پهن کرده، نمک و فلفل رویشان بپاشید. آن‌گاه به آرد گندم آغشته کنید سپس در تخم‌مرغ و بعد در پودر سوخاری بغلتانید

مواد لازم  براى  4 نفر

بادمجان کبابی............... 4 عدد

نمک و فلفل سیاه................. به میزان لازم

آرد گندم..................  100 گرم

تخم‌مرغ همزده...................  3 عدد

پودر سوخاری .......................  150 گرم

روغن................ به میزان لازم

سس سفید.............. 100 گرم

پنیر موزارلا رنده کرده......................  80 گرم

سفیدة‌ تخم‌مرغ زده و پوک شده........ 3 عدد

 بیشتربخوانید:

سوفله سبزیجات

سوفله تره‌فرنگی

مینی‌سوفله شکلاتی

سوفته شکلات

 

 

 

روش‌تهیه

بادمجان‌‌ها را پس از کبابی کردن پوستشان را جدا کنید و با کف دست اندکی پهن کرده، نمک و فلفل رویشان بپاشید. آن‌گاه به آرد گندم آغشته کنید سپس در تخم‌مرغ و بعد در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن بسیار کم در تابه سرخ کنید تا سطح آن تغییر رنگ پیدا کند. اینک روی هر کدام را ابتدا با سس و بعد اندکی پنیر و سفیدة تخم‌مرغ بیارائید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 8 الی 10 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.

منبع : شور و شیرین

 

برچسب ها: سوفله، آموزش آشپزی، بادمجان سوخاری، فینگرفود، طرز تهیه سوفله بادمجان تعداد بازديد: 193 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز