Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 12:12

16
شهریور
كِيچْري (پلوی هندی)

كِيچْري (پلوی هندی)

پياز را خرد كرده در روغن تفت دهيد، زنجيل، سير رنده شده، زردچوبه، برنج و عدس شسته شده را به مواد اضافه كرده تفت دهيد تا آبي كه در برنج و عدس مانده خشك شود در اين حالت آب جوش را به اندازه‌اي اضافه كنيد

مواد لازم

پياز متوسط....................... 1  عدد

روغن..............به ميزان لازم

زنجيل رنده شده...................نصف قاشق چايخوري

سير رنده شده.................نصف قاشق چايخوري

زرد چوبه و نمك................ به ميزان دلخواه

برنج............... نيم كيلو

عدس قرمز................... 250 گرم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه کوفته کشک اصفهان

بورقی غذای سنتی ترکیه‌ای +طرز تهیه

 

 

 

روش‌تهیه

پياز را خرد كرده در روغن تفت دهيد، زنجيل، سير رنده شده، زردچوبه، برنج و عدس شسته شده را به مواد اضافه كرده تفت دهيد تا آبي كه در برنج و عدس مانده خشك شود در اين حالت آب جوش را به اندازه‌اي اضافه كنيد كه آب روي برنج قرار بگيرد (مانند دم پخت) پس از آنكه عدس پخت نمك زده و حرارت را كم كنيد تا برنج بپزد و دم بكشد. اين پلو با خورش قيمه كاسالن هندي و چَتني كه نوعي سس مي‌باشد سرو می‌شود.

منبع : شور و شیرین

 

برچسب ها: زنجبیل، آموزش آشپزی، غذای هندی، پلوی هندی، طرز تهیه تعداد بازديد: 94 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز