مواد لازم
پياز متوسط....................... 1 عدد
روغن..............به ميزان لازم
زنجيل رنده شده...................نصف قاشق چايخوري
سير رنده شده.................نصف قاشق چايخوري
زرد چوبه و نمك................ به ميزان دلخواه
برنج............... نيم كيلو
عدس قرمز................... 250 گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کوفته کشک اصفهان
بورقی غذای سنتی ترکیهای +طرز تهیه
روشتهیه
پياز را خرد كرده در روغن تفت دهيد، زنجيل، سير رنده شده، زردچوبه، برنج و عدس شسته شده را به مواد اضافه كرده تفت دهيد تا آبي كه در برنج و عدس مانده خشك شود در اين حالت آب جوش را به اندازهاي اضافه كنيد كه آب روي برنج قرار بگيرد (مانند دم پخت) پس از آنكه عدس پخت نمك زده و حرارت را كم كنيد تا برنج بپزد و دم بكشد. اين پلو با خورش قيمه كاسالن هندي و چَتني كه نوعي سس ميباشد سرو میشود.