مواد لازم برای 6 تا 8 نفر
فيله ی گوساله...................یک كيلوگرم
فيله ی مرغ................500 گرم
خامه یا کره...............150 گرم
سويا سس.................سه تا چهار قاشق سوپخوري
ادويه.................اندكي به دلخواه
گوجه فرنگي..................500 گرم
فلفل قلمي رنگي.................3 عدد
پیاز بزرگ...............2 عدد، حلقه شده
بیشتربخوانید:
طرز تهیه رولت تخم مرغ و سبزیجات
طرز تهیه رولت کباب خوشمزه و مجلسی به ۳ روش مختلف
روشتهیه
فیلهی گوساله را قبضه كرده و فیلهی مرغ را با كوبه نازك كنيد. مابین سطح رویی فیله ی گوساله را با خامه، سس سویا و ادویه بپوشانید. سپس فیله ی مرغ را روی آن قرار داده، مجدداً مقداري خامه، نمك و ادويه روي فيلههاي مرغ بزنيد. يك عدد کیسه فریزر روي فیله ها قرار داده و با استيك كوب به آرامي چند ضربه به آن بزنید تا دو لايه به هم بچسبند. فیله ها را از طول لوله کرده، در سيني گذاشته و روی آن را با کیسه فریزر ببندید تا تغییر رنگ ندهد سپس به مدت یک ساعت در يخچال قرار دهید. بعد از خارج کردن رولت از یخچال، به قطر یک و نیم سانتي متر برش داده و به ترتیب یک عدد گوجه فرنگي متوسط، یک قطعه كباب، یک برش فلفل قلمي رنگي و يك حلقه پياز به سیخ بکشید. كباب پس از پخته شدن باید کمی خونابه دار باشد و زياد خشك نشود.