Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 11:01

28
مرداد
رولت كباب

رولت كباب

فیله‌ی گوساله را قبضه كرده و فیله‌ی مرغ را با كوبه نازك كنيد. مابین سطح رویی فیله ی گوساله را با خامه، سس سویا و ادویه بپوشانید. سپس فیله ی مرغ را روی آن قرار داده، مجدداً مقداري خامه، نمك و ادويه روي فيله‌هاي مرغ بزنيد.

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر

فيله ی  گوساله...................یک كيلوگرم

فيله ی مرغ................500 گرم

خامه یا کره...............150 گرم

سويا سس.................سه تا چهار قاشق سوپخوري

ادويه.................اندكي به دلخواه

گوجه فرنگي..................500 گرم

فلفل قلمي رنگي.................3 عدد

پیاز بزرگ...............2 عدد، حلقه شده

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه رولت تخم مرغ و سبزیجات

طرز تهیه رولت کباب خوشمزه و مجلسی به ۳ روش مختلف

 

 

 

روش‌تهیه

فیله‌ی گوساله را قبضه كرده و فیله‌ی مرغ را با كوبه نازك كنيد. مابین سطح رویی فیله ی گوساله را با خامه، سس سویا و ادویه بپوشانید. سپس فیله ی مرغ را روی آن قرار داده، مجدداً مقداري خامه، نمك و ادويه روي فيله‌هاي مرغ بزنيد. يك عدد کیسه فریزر روي فیله ها قرار داده و با استيك كوب به آرامي چند ضربه به آن بزنید تا دو لايه به هم بچسبند. فیله ها را از طول لوله کرده، در سيني گذاشته و روی آن را با کیسه فریزر ببندید تا تغییر رنگ ندهد سپس به مدت یک ساعت در يخچال قرار دهید. بعد از خارج کردن رولت از یخچال، به قطر یک و نیم سانتي متر برش داده و به ترتیب یک عدد گوجه فرنگي متوسط، یک قطعه كباب، یک برش فلفل قلمي رنگي و يك حلقه پياز به سیخ بکشید.  كباب پس از پخته شدن باید کمی خونابه دار باشد و زياد خشك نشود.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: کباب، طرز تهیه، آموزش اشپزی تعداد بازديد: 109 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز